close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل و شکر
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 435
» بازدید دیروز : 714
» هفته گذشته : 5,640
» ماه گذشته : 20,022
» سال گذشته : 186,136
» کل بازدید : 427,122
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 202
» تعداد اعضا : 0
» امروز : یکشنبه 25 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل و شکر

مربای توت فرنگی,طرز تهیه مربای توت فرنگی,دستور درست کردن مربای توت فرنگی

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل

مواد لازم مربای توت فرنگی

توت فرنگی ریز و سفت و رسیده :•: 1 کیلو گرم

عسل یا شکر :•: 1 کیلو گرم

وانیل ( در صورت تمایل ) :•: 1 قاشق چای‌خوری

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

مربای توت فرنگی شف طیبه,مربای توت فرنگی مطبخ خاله خانم,مربای توت فرنگی هانی شف

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها را تمیز کنید و دم آنها را جدا سازید سپس خوب بشویید. توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آنها را عسل یا شکر بپاشید  و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت فرنگی‌ها به اصطلاح آب بیندازند.

سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، كفی روی سطح مربا ایجاد می‌شود كه بهتر است آن را یكی دوبار بگیرید. در صورتی كه مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه كردن وانیل است.

وقتی كه شربت مربای توت فرنگی قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی، به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی‌تر شود، مربا تیره‌رنگ‌تر می‌شود.

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

مربای توت فرنگی درسته,مربای توت فرنگی خوشرنگ,moraba toot farangi

طرز تهیه شربت توت فرنگی

در صورتی كه می‌خواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده كنید، پیش از پخت كامل توت فرنگی‌ها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل كنید و سپس با اضافه كردن مقدار نیم كیلوگرم شكر یا عسل به توت فرنگی های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی كه بعد از اضافه كردن شكر حاصل شده نیز قوام بیاید.

در چنین شرایطی مدت زمان نیم‌ساعته برای پخت كامل توت فرنگی باید كم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگی‌ها در مرحله دوم حرارت دیدن، له می‌شوند یا تغییر رنگ می‌دهند.

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

آموزش طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل و شکر



تعداد بازدید : 132

نوشته شده در یکشنبه 28 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر