close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 229
» بازدید دیروز : 368
» هفته گذشته : 1,535
» ماه گذشته : 9,490
» سال گذشته : 20,653
» کل بازدید : 261,639
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 27 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم دلمه کلم برگ

کلم برگ :•: 1 عدد

گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

سبزی دلمه :•: 1 کیلوگرم ( تره ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، ترخون و نعناع )

  برنج :•: 200 گرم

لپه :•: 150 گرم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و ادویه مخصوص :•: به مقدار لازم

روغن مایع :•: 100 گرم

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

طرز تهیه دلمه کلم برگ

ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم . سپس قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم

تا برگ ها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگ ها را جدا می کنیم گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم

سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه می کنیم و با مقداری از روغن مایع حدود 50 گرم مجدداً مواد را مقداری تفت می دهیم حال نمک مواد را می چشیم

و در صورت نیاز ، نمک ، فلفل و همچنین زعفران به مواد می افزاییم قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوان از مواد ، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور پخت دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

کف ظرف مناسبی را مقداری برگ چیده و دلمه ها را در ظرف می چینیم و با مقداری حدود 2 لیوان آب می پزیم بهتر است در ابتدای پخت حرارت ملایم باشد و یک بشقاب یا جسم سنگینی بر روی دلمه ها قرار دهیم تا هنگام پخت دلمه باز نشوند .

پس از اینکه دلمه ها پخته شد اگر بخواهیم دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها می دهیم تا آب آن تبخیر شود و سس جذب دلمه ها گردد

و اگر بخواهیم طعم ملس بدهد باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنیم و روی سطح دلمه ها بدهیم و اجازه دهیم کاملاً آبش تبخیر شود و سس و چاشنی دلمه جذب گردد.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی


تعداد بازدید : 73

نوشته شده در شنبه 27 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر