close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 1,964
» بازدید دیروز : 693
» هفته گذشته : 3,460
» ماه گذشته : 18,317
» سال گذشته : 80,828
» کل بازدید : 321,814
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 04 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای

فلفل‌ دلمه‌اي :•: 3 عدد

گوشت چرخ كرده :•: 200 گرم

پیاز :•: یک عدد متوسط

بادمجان :•: یک عدد

جعفری ساطوری :•: 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :•: 100 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری

زرد چوبه :•: یک قاشق مربا خوری

آب ، نمک و فلفل :•: به اندازه کافی

روغن :•: به میزان لازم

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم.ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و در مقداری روغن تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه و تفت مي‌دهيم

در این هنگام زردچوبه ، نمك ، فلفل ، رب گوجه فرنگي و 2 قاشق آب به آن اضافه مي‌كنيم.بادمجا‌ن‌ را به صورت حلقه‌اي يا نگيني خرد می کنیم و در تابه ديگري سرخ مي‌كنيم و سپس آن را هم به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي‌دهيم

بعد از اضافه کردن بادمجان تابه را روي حرارت كم به مدت 5 دقيقه قرار می دهیم تا مواد به خورد هم بروند بعد از 5 دقیقه آن را از روي حرارت برداشته جعفري ساطوری را اضافه می کنیم و هم مي‌زنيم سر فلفل دلمه‌اي ها را بريده و داخل آن را با قاشق خالي مي‌كنيم

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای

و مواد دلمه را درون آن مي‌ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي‌گذاريم در آخر فلفل‌ها را داخل يك ظرف قرار می دهیم كف ظرف را به اندازه نيم سانت آب می ریزیم و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست‌ دقيقه مي‌پزيم

برای زیبایی هر چه بیشتر غذا از فلفل های دلمه ای رنگی استفاده کنید.ریختن پنیر پیتزا برای طعم بهتر غذاست و اجباری به استفاده نیست.برای طمع لذیذتر می توانید از سس گوجه فرنگی تند هم در کنار دلمه ها استفاده کنید

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی


تعداد بازدید : 77

نوشته شده در شنبه 27 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر