close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 258
» بازدید دیروز : 369
» هفته گذشته : 6,729
» ماه گذشته : 14,684
» سال گذشته : 25,847
» کل بازدید : 266,833
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : یکشنبه 31 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه نان بربری کنجدی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

طرز تهیه و مواد لازم نان بربری

برای تهیه نان بربری در خانه، یک بسته خمیر مایه را با یک فنجان آب گرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید. سپس آن را کناری گذاشته و اجازه دهید تا پف کند. سپس دو فنجان آب گرم و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

حال آرد را به آرامی به ترکیب بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود. مقدار آرد مورد نیاز هشت فنجان یا بیشتر است. هنگام کار برای اینکه خمیر به دست نچسبید، دو قاشق غذاخوری روغن و یا کره آب شده را به آن اضافه کرده و سپس بقیه آرد را به آن بیفزایید تا خمیر از دیواره های کاسه جدا شود.

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

نان بربری,طرز تهیه نان بربری,دستور پخت نان بربری

نان بربری

روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را روی آن باز کنید تا نرم و کشدار شود. خمیر را کمی چرب کرده روی آن را با حوله پوشانده و آن را برای مدت چهار ساعت در محل گرم و تاریک قرار دهید. سپس خمیر را برعکس کرده روی آن را پوشانده و بگذارید تا دو ساعت دیگر بماند. پس از آن خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را به شکل بیضی باز کنید.

فر را از قبل با درجه حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ته خمیرها را در آرد گندم یا ذرت گذاشته و سپس روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید. روی نان ها را کمی کنجد پاشیده و آنها را برای مدت هشت الی ۱۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی

آموزش کامل طرز تهیه نان بربری کنجدی و خوشمزه به سبک سنتی


تعداد بازدید : 131

نوشته شده در شنبه 20 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر