close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 105
» بازدید دیروز : 1,861
» هفته گذشته : 1,966
» ماه گذشته : 35,453
» سال گذشته : 156,187
» کل بازدید : 397,173
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 29 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی

پیاز داغ,طرز تهیه پیاز داغ,پیاز داغ مجلسی,پیاز داغ کریپسی,پیاز داغ خشک

طرز تهیه پیاز داغ

برای تهیه پیاز داغ مجلسی ابتدا پوست پیاز ها را بگیرید و بشویید ، سپس با دقت به صورت خلالی خرد کنید. در ظرف مناسبی آب را بجوشانید و پیاز ها را در آب در حال جوش بریزید ، بعد از چند جوش پیاز ها را در آبکش مناسبی بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود سپس روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی

پیاز داغ عسلی,پیاز داغ ترد,پیاز داغ آماده,پیاز داغ کم روغن,dhc nhy

پیاز داغ کریپسی

کمی زردچوبه روی پیاز ها بریزید و مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به میزان لازم روغن در ماهیتابه بریزید تا گرم شود سپس پیاز ها را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شوند سپس هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ شود.

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی

پیاز داغ طلایی,پیاز داغ خانم گل آور,دستور پیاز داغ,piyaz dagh

پیاز داغ ترد

پیاز ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس مصرف کنید. بهتر است پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه نکنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را اضافه کنید.

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی

پیاز داغ,طرز تهیه پیاز داغ,پیاز داغ مجلسی,پیاز داغ کریپسی,پیاز داغ خشک

پیاز داغ مجلسی

اینکار باعث میشود پیاز داغ یکدست و طلایی داشته باشید. شما میتوانید در مرحله نخست و پس از خارج کردن پیازها از آب جوش روی آنها بجای زردچوبه مقداری زعفران بریزید.

رنگ زردچوبه و زعفران باعث خوشرنگ و طلایی شدن پیاز داغ شما میشود ، این روش به شما پیاز داغ مجلسی و ترد میدهد که در تزئین آش و غذا نیز میتوانید از آن استفاده کنید.

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی


تعداد بازدید : 213

نوشته شده در پنجشنبه 18 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر