close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 713
» بازدید دیروز : 535
» هفته گذشته : 713
» ماه گذشته : 15,570
» سال گذشته : 78,081
» کل بازدید : 319,067
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 02 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh g,

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم لوبیا پلو

لوبیا سبز :•: ۵۰۰ گرم

گوشت قرمز یا گوشت مرغ :•: ۵۰۰ گرم

برنج :•: ۴ پیمانه

پیاز :•: ۱ عدد

روغن مایع :•: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :•: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین :•: به میزان لازم

زعفران دم کرده :•: به میزان دلخواه

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو خوشمزه,لوبیا پلو با گوشت تکه ای,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده,لوبیا پلو با مرغ,loobia polo

آموزش آشپزی و دستور پخت لوبیا پلو مجلسی شیرازی با گوشت تکه ای

طرز تهیه لوبیا پلو

ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم. پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود. گوشت ( تکه ای یا چرخ شده و یا گوشت مرغ ) را همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد. لوبیا سبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

در اواخر پخت گوشت ، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم. در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛ چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم. برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی لوبیاپلو بریزید و اجازه دهید پلو ۴۵ دقیقه دم بکشد.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ


تعداد بازدید : 163

نوشته شده در پنجشنبه 18 شهريور 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر