close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک و خوشمزه با سس سفید
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 158
» بازدید دیروز : 1,727
» هفته گذشته : 3,191
» ماه گذشته : 11,146
» سال گذشته : 22,309
» کل بازدید : 263,295
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : پنجشنبه 28 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک و خوشمزه با سس سفید

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

آموزش آشپزی و دستور تهیه بیف استراگانوف روسی و خوشمزه

مـواد لازم برای بیف استروگانوف

 ◊ گوشت گوساله :•: 450 گرم ◊

◊ روغن مایع :•: یک قاشق سوپ خوری ◊

◊ کره :•: 2 قاشق سوپخوری ◊

◊ پیاز بزرگ :•: یک عدد  ◊

◊ آرد گندم :•: یک قاشق سوپ خوری ◊

◊ رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق چای خوری ◊

◊ سیب زمینی :•: 500 گرم  ◊

◊ سس سفید :•: یک قاشق چای خوری ◊

◊ آب لیمو ترش :•: یک قاشق چای خوری ◊

◊ خامه :•: 2/3 پیمانه ◊

◊ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ◊

◊ جعفری خرد شده :•: برای تزئین

سیب زمینی با پنیر گودا , طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر گودا , کروکت سیب زمینی با پنیر گودا

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

آموزش آشپزی و دستور تهیه بیف استراگانف روسی و خوشمزه

طرز تهیه بیف استراگانف

برای تهیه بیف استراگانف ابتدا گوشت گوساله را به قطعات باریک خرد کنید. تابه نچسبی آماده کرده و روغن را به همراه نیمی از کره در آن بریزید و روی  اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.

حال تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوه ای شوند، روی شعله زیاد اجاق گاز حرارت دهید. پس از آن گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.

نیم دیگر کره را در تابه ریخته و پیاز را خرد کرده و در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید. آردگندم، رب گوجه فرنگی، سس سفید، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.

سپس گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و شعله اجاق را کم کنید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب بیف استروگانف را هم بزنید. در ضمن برای طعم دار کردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.

در پایان، سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و  در روغن مایع سرخ کردنی سرخ کنید و پس از ریختن بیف استراگانوف در بشقاب، روی آن کمی سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده بریزید.

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

آموزش طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک و خوشمزه با سس سفید


برچسب ها : آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 60

نوشته شده در شنبه 23 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر