close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه بادمجان اصل مجلسی و خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 286
» بازدید دیروز : 1,727
» هفته گذشته : 3,319
» ماه گذشته : 11,274
» سال گذشته : 22,437
» کل بازدید : 263,423
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : پنجشنبه 28 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه و مجلسی بقچه ای شکم پر

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه بادمجان اصل مجلسی و خوشمزه

مواد لازم دلمه بادمجان

∴ ∴  بادمجان دلمه ای متوسط :•: 6 عدد ∴ ∴ 

∴ ∴  سبزی دلمه ای :•: نیم کیلو 

∴ ∴  آب گوشت :•: یک فنجان 

∴ ∴  رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق سوپخوری 

∴ ∴  گوشت چرخ شده :•: نیم کیلو 

∴ ∴  برنج نیم پز :•: یک فنجان 

∴ ∴  آب گوجه فرنگی :•: 3 فنجان  

∴ ∴  پیاز سرخ شده :•: به مقدار لازم 

∴ ∴  آب لیمو یا نارنج :•: به میزان کافی 

∴ ∴  نمک و فلفل :•: به میزان کافی 

بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی , بادمجان شکم پر قارنی یاریخ

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه بادمجان اصل مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه دلمه بادمجان

گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند.

پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم.تا دو سه جوش بزند و آماده شود.

بادمجان ها را شسته و قسمت سر آنها را با برس می شوییم. قسمت کلاهک دار را به صورت دایره وار با چاقو می بریم. داخل بادمجان ها را با قاشق کوچک خالی می کنیم، طوری که دیواره و ته آن به قطر 5/1 تا 2 سانتی متر باقی بماند.

داخل بادمجان ها کمی آب نمک می ریزیم و آنها را چند دقیقه ای در آبکش برمی گردانیم. سپس داخل آنها را با مایع گوشتی پر کرده و در قابلمه مناسبی ردیف می چینیم.

سر بادمجان ها را هم در قابلمه قرار می دهیم تا بپزند. دلمه ها را با 2 فنجان آب گوجه فرنگی و یک فنجان آب گوشت ، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند، ولی له نشوند در صورت تمایل می توانیم قبل از پخت کمی آنها را سرخ کنیم .

اگر دلمه ها با این مقدار آب نپختند، می توانیم مقداری آب به دلمه ها اضافه کنیم، تا خوب بپزند و به اندازه یک دوم فنجان سس آن باقی بماند. دلمه ها را پس از آماده شدن در دیس قرار داده، کلاهک را روی دلمه ها قرار می دهیم و سس را روی آنها می ریزیم.

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه و مجلسی بقچه ای شکم پر


برچسب ها : آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 74

نوشته شده در شنبه 23 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر