close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و خوشمزه با برنج و گوشت
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 90
» بازدید دیروز : 2,374
» هفته گذشته : 2,464
» ماه گذشته : 16,846
» سال گذشته : 182,960
» کل بازدید : 423,946
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 200
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 20 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و خوشمزه با برنج و گوشت

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه

مواد لازم دلمه برگ مو

كره :•:  50 گرم

برنج :•: 1 پیمانه

سیر :•: 5 حبه

برگ مو :•: 1 كیلو

گوشت :•: 150 گرم + میزان لازم برای ته ظرف

گشنیز ساطوری شده :•: نصف پیمانه

جعفری ساطوری شده :•: نصف پیمانه

نعنا ساطوری شده :•: نصف پیمانه

پیازچه ساطوری شده :•: نصف پیمانه

گوجه فرنگی نگینی شده :•: 2 عدد

نمک و فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم

روغن :•: 3 قاشق سوپ خوری

آبلیمو :•: به میزان لازم

آب به :•: میزان لازم

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه دلمه برگ مو

ابتدا برنج را به مدت 1 ساعت به همراه نمك خیس كنید. برگ مو را شسته و به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا كمی نرم شود. 150 گرم گوشت را كاملاً ریز كنید به طوری كه خیلی ریزتر از گوشت قیمه باشد.

برنج، گشنیز، جعفری، نعنا، پیازچه، نیمی از كره، گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل و كاری و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده و خوب مخلوط كنید. 1 عدد برگ مو را پهن كرده مقداری از این مایه را داخل برگ‌مو گذاشته و آن را به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای بپیچید

روغن را ته ظرف مورد نظر بریزید سپس گوشت را نمك و فلفل و ادویه زده و ته ظرف پهن كنید شعله را كمی زیاد كنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و یك ردیف دلمه پیچیده شده را روی گوشت بچینید، سپس روی آن مقداری برگ نعنا با چند حلقه سیر و چند برش كره گذاشته و دوباره روی آن دلمه بچینید

رب گوجه را ابتدا در مقداری روغن یا كره سرخ كرده و بعد در مقداری آب به اندازه‌ای كه روی دلمه را بگیرد حل كرده و نمك و فلفل اضافه كنید و روی دلمه‌ها بریزید. بشقابی را روی دلمه‌ها قرار داده و جسم سنگینی داخل بشقاب بگذارید تا سنگینی آن باعث شود كه دلمه‌ها باز نشود

و قابلمه را مجددا روی حرارت قرار داده و ابتدا حرارت را زیاد كنید و وقتی غذا شروع به جوشیدن كرد حرارت را ملایم كرده و بگذارید آب دلمه كشیده شده و به روغن بیفتد. 10 دقیقه قبل از اتمام پخت مقداری آبلیموی تازه به دلمه اضافه كنید.

هنگامی‌ كه غذا آماده شد، گاز را خاموش كرده و 10 تا 15 دقیقه صبر كنید، سپس ظرفی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی ظرف برگردانید تا ته‌ چین گوشت روی دلمه‌ها قرار گیرد. می‌توانید ته‌چین را تكه‌تكه كرده و روی دلمه‌ها قرار دهید.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و خوشمزه با برنج و گوشت


برچسب ها : آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 175

نوشته شده در شنبه 23 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر