close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه لواشک میوه ای خوشمزه با میوه مورد علاقه شما
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 130
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 933
» ماه گذشته : 15,790
» سال گذشته : 78,301
» کل بازدید : 319,287
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه لواشک میوه ای خوشمزه با میوه مورد علاقه شما

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

آموزش تهیه و دستور لواشک ترش و خوشمزه در منزل

مواد لازم برای تهیه لواشک

« میوه های دلخواه :•: به میزان مورد نظر »

« نمک :•: به میزان لازم »

« رب انار به دلخواه :•: به میزان لازم »

« روغن مایع :•: به میزان لازم »

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

آموزش تهیه و دستور لواشک ترش و خوشمزه در منزل

انتخاب میوه برای طعم لواشک

سیب برای لواشک شیرین ، آلوچه و زرد آلو برای لواشک ملس و آلبالو ، کیوی و انار برای لواشک ترش. با ابتکار می توانید چند میوه را با هم مخلوط کنید و طعم های جدید برای لواشک خانگی خود بسازید.

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

آموزش تهیه و دستور لواشک ترش و خوشمزه در منزل

طرز تهیه لواشک

ابتدا پس از شستن کامل میوه ها، آنها را پوست گیری کرده و هسته هایشان را جدا می کنیم. من از سیب و گوجه سبز استفاده کردم. سپس میوه ها را در قابلمه میریزیم و تا روی میوه ها آب میریزیم. میگذاریم میوه ها حداقل دو ساعت به آرامی بپزند.برای آلبالو، گوجه سبز و یا میوه های دانه ریز نیازی به جداسازی هسته نیست، طی فرایند هسته ها خود به خود جدا می شوند.

همزمان با پخته شدن، به کمک کفگیر میوه ها را له میکنیم تا بهتر پخته شوند و یکدست شوند. در این مرحله کمی نمک و در صورت تمایل کمی رب انار میریزیم و باز هم به خوبی میوه ها را بهم میزنیم.

پس از اینکه میوه ها خوب پخته و یکدست شدند و آب میوه ها هم غلیظ شد، شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم کمی از حرارت بیافتد. به کمک یک سبد دانه ریز و یک قابلمه ی بزرگ میوه ها را جداسازی و یکدست می کنیم. میوه های پخته شده را داخل سبد میریزیم و به کمک کفگیر شروع به له کردن مواد سبد می کنیم.

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

درست کردن لواشک خانگی

این کار را تا جایی انجام می دهیم تا تفاله ی خیلی کمی باقی بماند. مایع بدست آمده  پس از بهم زدن، باید به اندازه ماست زده شده غلیظ باشد. داخل سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

مایع لواشک را بهم می زنیم تا یکدست شود و داخل سینی می ریزیم تا ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر باشد. نسبت به غلظت ضخامت لواشک را در نظر میگیریم. اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد یا یکدست نشده باشد، کپک می زند. حال سینی ها را در جایی که آفتاب بخورد و رطوبت نباشد قرار دهید.

نزدیک به دو تا سه روز زمان می برد تا لواشک ها حاضر شود، پس ترجیحا آن ها را دور از دست کودکان قرار دهید تا از نتیجه ی کار بیشتر لذت ببرند! لواشک ها را می توانید لایه به لایه داخل نایلون و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

ترشی آلبالو,طرز تهیه ترشی آلبالو,ترشی آلبالو خشک,ترشی آلبالو با شکر

آموزش کامل طرز تهیه لواشک میوه ای خوشمزه با میوه مورد علاقه شما


برچسب ها : لواشک , آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 65

نوشته شده در دوشنبه 18 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر