close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 129
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 932
» ماه گذشته : 15,789
» سال گذشته : 78,300
» کل بازدید : 319,286
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

″″ آرد سفید :•: 350 گرم ″″

″″ روغن مایع :•: 3 قاشق غذا خوری ″″

″″ شکر :•: 1 قاشق چایخوری ″″

″″ مخمر فوری :•: دو قاشق مرباخوری ″″

″″ آب یا شیر گرم :•: یک پیمانه ″″

″″ نمک :•: یک قاشق چایخوری ″″

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه

طرز تهیه خمیر پیتزا

رعایت اندازه های داده شده در تهیه خمیر بسیار مهم هست ، پس سعی کنید دقیق اندازه گیری کنید. مخمر رو باید 15 دقیقه در ظرفی در بسته درون آب گرم بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و اصطلاحا عمل نیامد مخمر شما خراب است و قابل استفاده نیست.

آرد و نمک و شکر را با هم الک می کنیم و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. مخمری را که عمل کرده بود اضافه می کنیم و آبی یا شیری را که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم.

البته گرمای آب یا شیر باید به قدری باشد که دست را نسوزاند. حدود 50 تا 60 درجه کافی است. در این مرحله که آب یا شیر را کم کم اضافه میکنید، باید با یک دست مخلوط را هم بزنیند، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشود به آرد بستگی دارد و ثابت نیست.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

دستور پخت نان پیتزا

آب یا شیر را آنقدر اضافه کنیدن که چسبندگی اش از بین برود و به دست بچسبد. برای اطمینان بهتر است اول یک پیمانه آب را بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه را قاشق قاشق اضافه کنید. بعد خمیر را روی سطح صافی بگذارید و ورز دهید.

هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاید. خمیر را در ظرف چرب شده ای بذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم قرار بدهید تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود.

برای اینکه خمیر ترد تری داشته باشید بهتر است آنرا در یخچال بگذارید تا به آرامی ور بیاید ، اکثر فست فودها هم خمیر پیتزا را از شب قبل آماده می کنند. استفاده از شیر بجای آب باعث می شود طعم

مطبوع تری داشته باشید.

پیتزا فوری با نان تست,طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست,پیتزا آسان و سریع با نان تست

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا خوشمزه خانگی و ساده در منزل


برچسب ها : خمیر پیتزا , آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 66

نوشته شده در دوشنبه 18 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر