close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی و مرغ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 321
» بازدید دیروز : 321
» هفته گذشته : 4,231
» ماه گذشته : 18,613
» سال گذشته : 184,727
» کل بازدید : 425,713
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 201
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 23 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی و مرغ

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور تهیه آلبالوپلو مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای آلبالو پلو

‹‹ آلبالو :•: نیم کیلو ››

‹‹ شکر :•: 250 گرم ››

‹‹ گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم ››

‹‹ برنج :•: 4 پیمانه ››

‹‹ پیاز :•: 1 عدد متوسط ››

‹‹ نمک :•: به مقدار لازم ››

‹‹ فلفل ، زردچوبه و دارچین :•: به مقدار لازم ››

‹‹ روغن :•: به مقدار لازم ››

عکس تزیین برنج,تزیین برنج با زعفران و زرشک,تزیین برنج با زعفران

آلبالو پلو,طرز تهیه آلبالو پلو,دستور پخت آلبالو پلو,آلبالو پلو مجلسی,آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور تهیه آلبالوپلو مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آلبالو پلو

ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر می ریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید.

پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده و مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.

برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو بدون آب میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.

سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز می گذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و می گذاریم تا دم بکشد. برای تزیین آلبالو پلو می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.

تزیین ته چین , تزیین ته چین مرغ , تزیین ته چین قالبی

آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی و مرغ


برچسب ها : آلبالو پلو , آموزش آشپزی ,
تعداد بازدید : 105

نوشته شده در دوشنبه 18 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر