close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه و مقوی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 601
» بازدید دیروز : 336
» هفته گذشته : 3,311
» ماه گذشته : 17,693
» سال گذشته : 183,807
» کل بازدید : 424,793
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 201
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 21 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه و مقوی

اشترودل گوشت و قارچ,طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ,دستور پخت اشترودل گوشت و قارچ

دستور آشپزی و طرز پخت اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه

مواد لازم اشترودل گوشت

گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

قارچ :•: 500 گرم

پنیر موتزارلا :•: 250 گرم

کره یا مارگارین :•: 60 گرم

آرد گندم :•: 450 گرم

روغن مایع :•: 100 گرم

شیر :•: 125 میلی لیتر

پیاز :•: 2 عدد متوسط

تخم مرغ :•: 1 تا دو عدد

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق سوپ خوری

شکر :•: 2 قاشق سوپ خوری

نمک برای خمیر :•: 1 قاشق چای خوری

مایه ی خمیر :•: 2 قاشق چای خوری

بهبود دهنده :•: 1 قاشق چای خوری

نمک، فلفل سیاه :•: به میزان لازم

پیتزا فوری با نان تست,طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست,پیتزا آسان و سریع با نان تست

اشترودل گوشت و قارچ,طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ,دستور پخت اشترودل گوشت و قارچ

دستور آشپزی و طرز پخت اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. سپس روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبود دهنده را نیز بیفزایید. آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود.

خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید.

خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید. مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید.

در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه ی فارنهایت قرار دهید.

طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار , چیکن کوردن بلو با پنیر چدار , مرغ کوردن بلو با پنیر چدار خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه و مقوی


برچسب ها : اشترودل گوشت و قارچ , طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ , دستور پخت اشترودل گوشت و قارچ ,
تعداد بازدید : 127

نوشته شده در شنبه 02 مرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر