close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه نان شیرمال ترکی مخصوص و خوشمزه در منزل
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 1,473
» بازدید دیروز : 368
» هفته گذشته : 2,779
» ماه گذشته : 10,734
» سال گذشته : 21,897
» کل بازدید : 262,883
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 27 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه نان شیرمال ترکی مخصوص و خوشمزه در منزل

نان شیرمال ترکی , طرز تهیه نان شیرمال ترکی در منزل , دستور پخت نان شیرمال ترکی در خانه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان شیرمال ترکی اصل در منزل

مواد لازم نان شیرمال ترکی

آرد :•: 6-5 فنجان

روغن :•: 3/2 فنجان

زرده تخم مرغ :•: 2 عدد

شیر :•: 1 فنجان

شکر :•: 3/2 فنجان

خمیر مایه :•: 1 قاشق سوپخوری

نمک :•: 1 قاشق چایخوری

آب ولرم :•: به مقدار کافی

زنجبیل در صورت تمایل :•: 1 قاشق چایخوری

کنجد :•: 3/1 فنجان

کره و شیر :•: کمی

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

نان شیرمال ترکی , طرز تهیه نان شیرمال ترکی در منزل , دستور پخت نان شیرمال ترکی در خانه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان شیرمال ترکی اصل در منزل

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، که خمیر به دست آمده نرم باشد.

5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می کنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در می آوریم.

آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود.

سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیرمی پاشیم و کره می مالیم، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشک نشوند.

نان فطیر , طرز تهیه نان فطیر اراک , دستور پخت نان فطیر خوشمزه

آموزش کامل طرز تهیه نان شیرمال ترکی مخصوص و خوشمزه در منزل


تعداد بازدید : 94

نوشته شده در یکشنبه 20 تير 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر