close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت خوشمزه بدون فر
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 73
» بازدید دیروز : 2,374
» هفته گذشته : 2,447
» ماه گذشته : 16,829
» سال گذشته : 182,943
» کل بازدید : 423,929
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 200
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 20 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت خوشمزه بدون فر

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

آموزش آشپزی و دستور تهیه لازانیا قارچ و گوشت خوشمزه خانگی

مواد لازم برای لازانیا بدون فر

:•: گوشت چرخ شده :•: 500 گرم :•:

:•: لازانیا :•: 2 بسته :•:

:•: سوسیس :•: 300 گرم :•:

:•: قارچ :•: 500 گرم :•:

:•: سس کچاپ :•: 1 عدد :•:

:•: فلفل دلمه ای :•: 1 عدد :•:

:•: پنیر پیتزا :•: 500 گرم :•:

:•: پیاز خرد شده :•: 1 عدد :•:

:•: روغن :•: به میزان لازم  :•:

:•: نمک و فلفل سیاه :•: به میزان لازم  :•:

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

طرز تهیه لازانیا بدون فر

ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود. فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند . در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت به علاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم.

و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود . می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.

سوفله کدو بادمجان , طرز تهیه سوفله کدو بادمجان , دستور تهیه سوفله کدو بادمجان

آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت خوشمزه بدون فر


تعداد بازدید : 227

نوشته شده در دوشنبه 07 تير 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر