close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده قارنی یاریخ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 395
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 1,198
» ماه گذشته : 16,055
» سال گذشته : 78,566
» کل بازدید : 319,552
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده قارنی یاریخ

بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی , بادمجان شکم پر قارنی یاریخ

آموزش آشپزی و دستور تهیه بادمجان شکم پر تبریزی قارنی یاریخ

مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز

:◊: بادمجان قایقی شکل :◊: 6 عدد :◊:

:◊: سیر :◊: 10 حبه متوسط :◊:

:◊: پیاز ریزشده :◊: یک عدد :◊:

:◊: گوشت چرخ کرده :◊: 250 گرم :◊:

:◊: گوجه فرنگی سفت :◊: 2 عدد :◊:

:◊: جعفری ساطوری :◊: 3 قاشق سوپ خوری :◊:

:◊: رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع :◊: به میزان کافی :◊:

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی , حلیم بادمجان اصفهانی خوشمزه , حلیم بادمجان اصفهانی با برنج

بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی , بادمجان شکم پر قارنی یاریخ

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز

ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم بعد اون ها رو 2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و در روغن مایع سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. سیر ها رو خلال می کنیم و یه تفت کوچولوتو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه، پوست گوجه فرنگی ها رو می کنیم، مغزشون رو خالی می کنیم و گوشت اونها رو ریز خرد می کنیم

تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیم بعد از کمی تفت دادن، رب، مغز گوجه فرنگی ها و نصف لیوان آب رو اضافه می کنیم و در ظرف رو می گذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر از بقیه غذاهاست بعد از رو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم

از مخلوط آماده داخل بادمجان ها پرکرده و اونها رو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه 20 دقیقه ای میذاریم تا غذا جابیفته و بعد سروش می کنیم البته من این مرحله جا افتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.

آش بادمجان ملایر , طرز تهیه آش بادمجان نهاوند , دستور پخت آش بادمجان بروجرد

آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده قارنی یاریخ


تعداد بازدید : 93

نوشته شده در دوشنبه 07 تير 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر