close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه زمستانی با شیر
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 257
» بازدید دیروز : 405
» هفته گذشته : 4,991
» ماه گذشته : 14,579
» سال گذشته : 77,090
» کل بازدید : 318,076
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : یکشنبه 01 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه زمستانی با شیر

سوپ ذرت , طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه , دستور پخت سوپ ذرت

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ذرت شیری خوشمزه

مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت

«« کره بی نمک :: 4 قاشق غذاخوری »»

«« پیاز سفید شیرین :: نصف پیمانه »»

«« ذرت تازه :: پیمانه »»

«« شکر :: نصف قاشق غذاخوری »»

«« شیر :: 2 الی 3 پیمانه »»

«« جوز هندی رنده شده :: ¼ قاشق چایخوری »»

سوپ شیر , طرز تهیه سوپ شیر , دستور پخت سوپ شیر و خامه

سوپ ذرت , طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه , دستور پخت سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت

  یک ماهیتابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم نمایید و اقدام به آب کردن کره نمایید. پیازهای خرد شده  را بمدت 5-3 دقیقه در کره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند. سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده  و مقداری نمک بر روی آن بپاشید. در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود. ذرت ها را بمدت 7-5 دقیقه تفت دهید. حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد. حالا 1 قاشق غذا خوری شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید. در یک ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید. مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید.

پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا  خنک شود. پس از اینکه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید. پوره را از یک صافی سیمی ریز رد نمایید. مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید. جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید. برای به قوام آمدن سوپ 1 پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و کم کم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی که می خواهید برسد. کمی از سوپ را چشیده و میزان نمک آن را امتحان کنید و 1 قاشق شکر باقی مانده را اضافه نمایید. سوپ را در ظرفی که می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

سوپ ذرت

 


برچسب ها : سوپ ذرت , طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه , دستور پخت سوپ ذرت ,
تعداد بازدید : 157

نوشته شده در شنبه 29 خرداد 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر