close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالمون | آموزش آشپزی | ماهی سالمون با سس
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 2,271
» بازدید دیروز : 166
» هفته گذشته : 2,271
» ماه گذشته : 16,653
» سال گذشته : 182,767
» کل بازدید : 423,753
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 200
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 19 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

طرز تهیه سالمون | آموزش آشپزی | ماهی سالمون با سس

طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی,مواد لازم برای سالمون با سس خردل,tarz tahye salmon,xvc jidi shgl,k

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالمون با سس خردل عسل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

آشپزی,آموزش آشپزی,ashpazi,Hacd

مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی

فیله ماهی سالمون  :::  ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم

خردل عسلی  :::   ۳ قاشق غذاخوری

سیر له شده  :::  ۳ حبه

روغن زیتون  :::  ۳ قاشق غذاخوری

 پخت مرغ سوخاری بدون روغن,طرز درست کردن مرغ سوخاری بدون روغن

آبلیمو   ::: ۱ قاشق غذاخوری

شوید تازه خرد شده  :::  ۱ قاشق غذاخوری

نمک :::  به میزان لازم

خردل عسلی ::: ۳ قاشق غذاخوری (50 درصد عسل + 50 درصد خردل)

 درست کردن ترشی با آب گوجه فرنگی,طرز تهیه سالاد مشهدی,torshi goje,jvad ',[i

طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید.

 تزیین غذای میرزا قاسمی,تزئین میرزا قاسمی,طرز تزیین میرزا قاسمی

حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید. با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند. اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.

آموزش طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی

 


تعداد بازدید : 145

نوشته شده در یکشنبه 20 دي 1394 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر