close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب حسینی هندی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 405
» بازدید دیروز : 471
» هفته گذشته : 405
» ماه گذشته : 20,463
» سال گذشته : 186,577
» کل بازدید : 427,563
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 202
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 26 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

کباب حسینی هندی , طرز تهیه کباب حسینی هندی , دستور پخت کباب حسینی هندی

مواد لازم کباب حسینی هندی برای ۶ نفر

گوشت گوسفندی    ۱ کیلوگرم

پیاز نقلی    ۱۵ عدد

پیاز ساطوری    ۲ عدد

سیر    ۱ حبه

ماست    ۱ پیمانه

کره    ۱۵۰ گرم

زنجبیل    نصف قاشق چایخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب حسینی هندی

ابتدا برای طعم دادن گوشت آنرا خرد کنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه نمک ، فلفل سیاه ، ماست ، زنجبیل ، سیر کوبیده شده و ۱ عدد پیاز ساطوری را اضافه کنید و مواد را حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان گوشت را با پیاز های نقلی ( از فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم می توانیم استفاده کنیم ) یکی در میان به سیخ چوبی می کشیم. کره را در یک تابه مناسب آب می کنیم و پیاز ساطوری شده باقیمانده را در کره تفت می دهیم تا نرم شود. مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

حالا سیخ های کباب را در تابه می چینیم و سیخ ها را چند مرحله می چرخانیم تا کره به تمام نقاط گوشت ها برسد سپس درب تابه را می گذاریم تا کباب با حرارت ملایم اماده شود. اگر نیاز شد کمی آب جوش هم اضافه می کنیم تا کباب کاملا مغز پخت شود


تعداد بازدید : 60

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر