close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 156
» بازدید دیروز : 544
» هفته گذشته : 156
» ماه گذشته : 15,126
» سال گذشته : 26,289
» کل بازدید : 267,275
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 01 مرداد 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه

مواد لازم باسلوق

پودر نارگیل :•: 150 گرم

مغز گردو :•: 100 گرم

روغن مایع :•: یک قاشق چایخوری

آب سرد :•: دو لیوان

گلاب :•: نصف لیوان

نشاسته :•: 100 گرم

شکر :•: 200 گرم

مسقطی شیرازی , طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی , دستور مسقطی شیرازی خوشمزه

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی , باسلق

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه

طرز تهیه باسلوق

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را در قابلمه ای بریزید ( بهتر است از قابلمه با جنس تفلون استفاده شود ) و نشاسته را نیز بیفزایید و بعد قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم نشاسته در آب کاملا حل شود و با قاشق یا کفگیر چوبی کمی هم بزنید مراقب باشید که اگر گلوله ای ایجاد شد با قاشق روی آن بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
زمانی که کاملا نشاسته در آب حل شد،شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با یک کفگیر چوبی هم بزنید تا در مایع شکر حل شود،آنگاه گلاب و روغن را بیفزایید و مستمر و پیاپی هم بزنید تا مایع به حدی غلظت پیدا کند که اثری از مایع نباشد و فقط شما خمیری در قابلمه داشته باشید.

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی
آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود سپس بمدت1ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد سفت شود.
در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر3سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید.
روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد.

این خوراکی به عنوان سوغاتی در برخی از شهرها ارائه می شود که طرفداران بسیاری نیز دارد ، می توانید با تهیه باسلوق خانگی به جای استفاده از قند از باسلوق در کنار چای استفاده نمایید.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

منبع : mepatogh.ir


تعداد بازدید : 46

نوشته شده در یکشنبه 19 شهريور 1396 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر