close
تبلیغات در اینترنت
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 477
» بازدید دیروز : 2,220
» هفته گذشته : 5,034
» ماه گذشته : 38,521
» سال گذشته : 159,255
» کل بازدید : 400,241
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : پنجشنبه 01 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه اصل و خوشمزه با رب انار

اکبر جوجه خوشمزه,اکبر جوجه اصل,اکبر جوجه,اکبرجوجه

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصل غذایی معروف و محبوب در شمال کشور را آماده کرده ایم برای مشاهده این دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم اکبر جوجه

  • ران کامل مرغ ← یک کیلوگرم
  • برنج  5 پیمانه
  • رب انار شیرین  دو پیمانه
  • لیمو ترش  یک کیلوگرم
  • زعفران دم کرده   سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع   سه پیمانه
  • نمک و فلفل  به میزان لازم

جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب ترش,جوجه کباب با ماست,جوجه کباب با استخوان,جوجه کباب

طرز تهیه اکبرجوجه

با آموزش طرز تهیه اکبر جوجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. اولین مورد در مورد تهیه اکبر جوجه انتخاب قسمت مناسب مرغ است ، برای تهیه اکبر جوجه از ران کامل مرغ استفاده می شود.

یک ظرف مناسب برای خواباندن قطعات مرغ برای طعم دهی انتخاب می کنیم. آب لیموترش ها را می گیریم و داخل ظرف می ریزیم. اگر لیموترش در دسترس نبود مقداری آبلیمو می ریزیم. نصف لیوان آب و به میزان لازم نمک به ظرف اضافه می کنیم.

سوپ جوجه خوشمزه,سوپ جوجه مجلسی,سوپ جوجه ساده,سوپ جوجه

طعم دادن به مرغ ها

سپس مرغ ها را داخل ظرف می گذاریم و با دست زیر و رو می کنیم تا مواد به خورد گوشت مرغ برود. روی درب ظرف را می پوشانیم به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم . توصیه ما اینست از شب قبل مرغ را در مواد بخوابانید تا طعمی لذیذتر داشته باشید.

بعد از اینکه مرغ ها را از یخچال خارج کردیم یک تابه بزرگ و گود روی حرارت قرار می دهیم. سپس داخل تابه روغن مخصوص سرخ کردن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. سپس قطعات مرغ را داخل تابه می چینیم. بعد از مدتی روغن جوجه ها خارج می شود و کمی آب می اندازند. این امر باعث می شود که جوجه ها کاملا مغز پخت شوند.

صبر می کنیم تا آب داخل تابه تبخیر شود سپس قطعات مرغ را بر می گردانیم تا هر دو سمت شان سرخ و طلایی رنگ شود. بعد از اینکه هر دو طرف اکبرجوجه آماده شد مقداری رب انار روی مرغ ها می ریزیم و کمی تفت می دهیم و در پایان جوجه ها را از تابه خارج می کنیم.

در کنار اکبر جوجه حتما باید پلو زعفرانی سرو شود چون این پلو مکمل خوشمزگی اکبر جوجه ی شما باشد. تهیه پلو زعفرانی با کته معمولی فرقی ندارد فقط زمانی که آب برنج در حال حباب زدن است مقداری زعفران دم کنید و داخل قابلمه بریزید.

برای تزیین اکبرجوجه می توانید از رب انار و لیمو ترش برش خورده استفاده کنید. برخی افراد باور اشتباهی در مورد اکبرجوجه دارند و فکر می کنند مواد اکبرجوجه و جوجه کباب یکی است فقط قطعات مرغ با هم فرق دارند که باور کاملا اشتباست ، چون این دو نه مواد یکسان هستند نه در طرز تهیه ، امیداوریم این دستور آشپزی مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه اصل و خوشمزه با رب انار


گردآوری : سایت تفریحی نمکستان http://namakstan.net

برچسب ها : آشپزی , اکبر جوجه ,
تعداد بازدید : 144

نوشته شده در چهارشنبه 25 مرداد 1396 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر