close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 163
» بازدید دیروز : 729
» هفته گذشته : 13,589
» ماه گذشته : 30,400
» سال گذشته : 151,134
» کل بازدید : 392,120
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : شنبه 26 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص

استیک گوشت,استیک گوشت گوسفند,استیک گوشت با سس قارچ,استیک گوشت گوساله

دستور آشپزی و طرز پخت استیک خوشمزه و مخصوص در منزل

مواد لازم استیک گوشت

سویا سس :•: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :•:  2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده :•:  1عدد

پیازچه خرد شده :•: 100 گرم

نخود پخته :•: 50 گرم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•:  2 تکه (250 گرم)

نعناع :•: به میزان لازم

استیک مرغ,طرز تهیه استیک مرغ,دستور پخت استیک مرغ,درست کردن استیک مرغ

استیک گوشت,استیک گوشت گوسفند,استیک گوشت با سس قارچ,استیک گوشت گوساله

طرز تهیه استیک گوشت

برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، پس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید،سپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت 3ساعت در یخچال بگذارید.
پس از 3 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.
گوجه فرنگی و پیازچه ها را نیز بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد کنید و در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و حرارت را ملایم کنید و گوجه،پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید سپس نخودفرنگی پخته شده و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید روی مواد داخل تابه بپاشید و مواد را تفت دهید و استیک را در بشقابی بگذارید و با مایع گوجه فرنگی و پیازچه آن را تزئین کنید و نوش جانتان کنید.

استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی,درست کردن استیک ماهی

آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص

 


تعداد بازدید : 93

نوشته شده در سه شنبه 13 تير 1396 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر