close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی با شلغم و گوشت
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 214
» بازدید دیروز : 535
» هفته گذشته : 214
» ماه گذشته : 15,071
» سال گذشته : 77,582
» کل بازدید : 318,568
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 02 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی با شلغم و گوشت

آش ماش,طرز تهیه آش ماش,دستور پخت آش ماش,درست کردن آش ماش

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش ماش مجلسی و خوشمزه

مواد لازم آش ماش

ماش :•: 1 لیوان

گردن گوسفند :•: 200 گرم

شلغم :•: 2 عدد خرد شده

اسفناج و گشنیز :•: 300 گرم

پیاز :•: 3 عدد خرد شده

سیر :•: 2 حبه خردشده

آویشن خشک :•: مقداری

زعفران دم کرده :•: مقداری

زردچوبه :•: به مقدار لازم

آش شلغم,طرز تهیه آش شلغم,دستور پخت آش شلغم,درست کردن آش شلغم

آش ماش اصفهان,آش ماش اصفهانی,آش ماش و شلغم,آش ماش یزدی,آش ماش بدون گوشت

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش ماش مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آش ماش

ابتدا ماش را در سینی ریخته و با دقت پاک کنید،سپس آن را در کاسه ای بریزید و روی آن آب بگیرید تا بمدت 5 دقیقه در اب بماند تا اگر خاک یا چیزی هست بالای آب بیاید بعد آب را بیرون بریزید و در قابلمه ای به مقدار 5 الی6پیمانه آب بریزید و ماش را به آن بیفزایید

و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به هر میزان که تمایل دارید نمک و روغن مایع داخل ماش بریزید و تامل کنید تا ماش نرم وپخته شود و گه گاهی آن را هم بزنید.

یکی از حسن های این آش پخت سریع آن است زیرا ماش سریع نرم میشود و نیازی به خیساندن ندارد.در این مدت زمانی که ماش در حال پخت است برنج را در کاسه ای از آب بریزید تا خیس بخورد.

اگر پیاز داغ از قبل آماده دارید که به ماش اضافه میکنید اگر نه،یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته نگینی خرد کنید و در تابه روغن مایع بریزید و حرارت را کم کنید

تا روغن داغ سپس پیازها را در ان تفت دهید تا زمانی که طلایی شد از تابه پیاز داغ ها را خارج کنید و به ماش اضافه کنیدو فلفل و نمک و زردچوبه را نیز به میزان تمایلی که دارید به آش اضافه کنید.

زمانی که به ماش سر زدید و دیدید که نیمه پز شده است،برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و به ماش بیفزایید اگر آب آش کم بود از آب داغ در کتری به هر مقداری که احساس میکنید

نیاز است به قابلمه اضافه کنید برنج که کاملا دانه هایش از یکدیگر باز شد و نرم شد زمان خوبیست که بلافاصله سبزی آشی رانیز به ماش اضافه کنید و صبر کنید تا مواد آش خوب پخته شود و جابیفتد .

شلغم ها را در این زمان پوست بگیرید و روی تخته با چاقو نگینی خرد کنید، اگر کمی درشت خرد کنید در آش بیشتر به چشم می آید یا اگر دوست ندارید خیلی جلوه داشته باشد میتوانید آن را رنده کنید و در آش بریزید که این کاملا سلیقه ای است.

وجود شلغم در این نوع آش ضروری نیست و بسته به نظر شما میتوان از ان در آش استفاده کرد.در آخرین مرحله شلغم ها را اضافه کنید و طعم آش را بچشید اگر احساس کردید به نمک یا ادویه بیشتری نیاز است به آن اضافه کنید

و در قابلمه را بگذارید و حرارت را نسبتا کم کنید تا مواد کاملا پخته شوند. در آخر کمی که آش ماش خنک شد در کاسه ای بریزید و روی آن را با نعنا داغ یا پیاز داغ تزئین کنید و نوش جان کنید.

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آموزش طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی با شلغم و گوشت

 


تعداد بازدید : 86

نوشته شده در دوشنبه 11 بهمن 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر