close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 299
» بازدید دیروز : 3,874
» هفته گذشته : 12,996
» ماه گذشته : 29,807
» سال گذشته : 150,541
» کل بازدید : 391,527
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 25 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

املت چینی,طرز تهیه املت چینی,دستور پخت املت چینی,درست کردن املت چینی

آموزش آشپزی و دستور تهیه املت چینی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم املت چینی

لوبیا سبز :•: 50 گرم

جوانه گندم یا سویا :•: 50 گرم

پیازچه، ساتوری شده :•: یک عدد

فلفل چیلی قرمز :•: یک عدد

زنجبیل، رنده شده :•: یک تکه

سیر، له شده :•: یک حبه

تخم مرغ :•: 4 عدد

روغن زیتون :•: به مقدار لازم

املت ایتالیایی,طرز تهیه املت ایتالیایی,دستور پخت املت ایتالیایی,درست کردن املت ایتالیایی

املت چینی,طرز تهیه املت چینی,دستور پخت املت چینی,درست کردن املت چینی

آموزش آشپزی و دستور تهیه املت چینی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه املت چینی

برای تهیه املت چینی ابتدا لوبیا سبزها را پاک کنید یعنی سر و ته آنها را با چاقو بگیرید و بشوریدو در صافی قرار دهید سپس آنها را در کاسه ای بریزید و آب جوش روی آنها بریزید

و به مدت 3 دقیقه تامل کنید در آبجوش بماند و بعد دانه دانه هر کدام از لوبیا سبزها  را در بیاورید و آب آن را کاملا بگیرید.و در زیر آب سرد آبکش کنید.

پیازچه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو خوب ساطوری کنید و زنجبیل را در بشقابی با رنده ، رنده کنید و در کناری بگذارید. سیر را با کوشکوب له کنید .

در کاسه ای لوبیا سبزها و پیاز ساطوری شده و جوانه گندم و فلفل چیلی قرمز را بریزید و با هم مخلوط کنید و در کاسه ای دیگر زنجبیل رنده شده و سیر له شده و 1قاشق غذاخوری آب داغ را با هم زیر و رو و مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را یک به یک  در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بود در کاسه ای دیگر روی هم بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب سرد و فلفل سیاه به آن بیفزایید و با یک چنگال آنها را خوب هم بزنید.

در یک ماهیتابه چینی روغن مایع بریزید و صبر کنید تا داغ شود سپس 1/4از تخم مرغ را در تابه بریزید و تقریبا  30ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود و بعد املت را در بشقابی بکشید

و روی آن دری بگذارید تا گرم بماند و مجددا مقدار دیگری از تخم مرغ را بریزید تا آخر که کاملا تمام شود. در اخر مخلوط  لوبیا سبز را روی نصفی از هر املت بریزید و از وسط تا بزنید تا مواد بیرون نریزد و روی املت چینی سس بزنید و نوش جان کنید.

املت نخود فرنگی,درست کردن املت نخود فرنگی,دستور پخت املت نخود فرنگی,طرز تهیه املت نخود فرنگی

آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

 


تعداد بازدید : 93

نوشته شده در پنجشنبه 30 دي 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر