close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه دسر ایتالیایی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 42
» بازدید دیروز : 633
» هفته گذشته : 3,708
» ماه گذشته : 11,663
» سال گذشته : 22,826
» کل بازدید : 263,812
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 29 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه دسر ایتالیایی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

دسر ایتالیایی, طرز تهیه دسر ایتالیایی, پخت غذای دسر ایتالیایی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای دسر ایتالیایی :

خمیر نان ( شیرینی) :•: 2 فنجان

کره آب شده :•: 3 قاشق

بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی :•: 2 پیمانه

بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده :•: دو سوم فنجان

آناناس در صورت دلخواه :•: 1 عدد

ژله میوه ای , طرز تهیه ژله میوه ای , پخت غذای ژله میوه ای

دسر لیمو, طرز تهیه دسر لیمو, پخت غذای دسر لیمو

طرز تهیه دسر ایتالیایی :

برای تهیه دسر ایتالیایی ابتدا کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید.

یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.

باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.

برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.

پوشاندن دسر ایتالیایی با آناناس:‌ 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود.

سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید.

می توانید بعد از آماده شدن دسر ایتالیایی را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن دسر ایتالیایی را گرم کنید.

دسر نارنگی , طرز تهیه دسر نارنگی , پخت غذای دسر نارنگی

دستور طرز تهیه دسر ایتالیایی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

 


تعداد بازدید : 53

نوشته شده در سه شنبه 28 دي 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر