close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 30
» بازدید دیروز : 633
» هفته گذشته : 3,696
» ماه گذشته : 11,651
» سال گذشته : 22,814
» کل بازدید : 263,800
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 29 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

آلبالو پلو , طرز تهیه آلبالو پلو , پخت غذای آلبالو پلو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آلبالو پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آلبالو پلو :

برنج :•: 1 کیلو

آلبالو :•: 2 کیلو

شکر :•: 1 کیلو

مرغ متوسط :•: یک عدد

پیاز متوسط :•: یک عدد

روغن :•: 150 گرم

زعفران سائیده شده :•: یک قاشق چایخوری

خلال بادام و پسته :•: به مقدار دلخواه

 عدس پلو با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده , پخت غذای عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس پلو با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده , پخت غذای عدس پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آلبالو پلو :

برای تهیه آلبالو پلو ابتدا برنج را شسته و آن را با نمک خیس کنید. هسته آلبالو را گرفته ، شکر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود

و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده کنید.مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمک و یک لیوان آب بپزید تا به مقدار یک فنجان آب مرغ باقی بماند.

استخوان های مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت آن را تکه تکه کنید. برنج را آبکش کنید. سعی کنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه کمی روغن بریزید.

برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یک کفگیر از آلبالو ها را کنار بگذارید که بعداً صرف تزئین روی آلبالو پلو کنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه کنید.

خلال بادام را شسته و کنار آلبالو پلو بریزید. برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج، مقداری از شربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه کنید.

سپس آلبالو پلو را در دیس کشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ کرده هم می توانید در تهیه آلبالو پلو استفاده کنید.

نکات تغذیه ای آلبالو پلو :

آلبالو پلو غذایی لذیذ و خوشرنگ است . آلبالو از جمله میوه هایی است که فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره کرد: رفع عطش و تشنگی، کاهش فشار خون بالا ، ضد تهوع و سنگ کلیه ، اشتها آور مناسب .

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , پخت غذای سبزی پلو با ماهی

دستور طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

 


تعداد بازدید : 73

نوشته شده در شنبه 11 دي 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر