close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 2,264
» بازدید دیروز : 166
» هفته گذشته : 2,264
» ماه گذشته : 16,646
» سال گذشته : 182,760
» کل بازدید : 423,746
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 200
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 19 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبی

ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر,دستور پخت ماهی شکم پر,درست کردن ماهی شکم پر

دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم ماهی شکم پر

ماهی حلوا :•: 2 عدد

سبزی ماهی :•: 250 گرم

پیاز :•: 1 عدد

سیر :•: 5 حبه

کشمش پلویی :•: 2/1 پیمانه

خلال بادام :•: 2/1 پیمانه

آرد :•: 2/1 پیمانه

دارچین :•: 2/1 پیمانه

زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز :•: 2/1 قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی :•: به میزان لازم

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

ماهی شکم پر جنوبی,ماهی شکم پر شمالی,ماهی شکم پر در فر,ماهی شکم پر بدون فر,ماهی شکم پر گیلانی,ماهی شکم پر در مایکروفر,lhid a;l v

دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه ماهی شکم پر

برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا داخل شکم ماهی ها را خالی و تمیز میکنیم و کامل با دقت میشوریم ودر آبکش یا صافی میگزاریم و با دستمال آن را خشک میکنیم.

پیاز را پوست میگیریم و میشوریم و نگینی خرد میکنیم،سپس درون تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و با حرارت کم اجازه میدهیم

داغ شود بعد پیاز نگینی خرد شدهرا در تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس  صبر کنید تا طلایی و سرخ شود.

سبزی ماهی را پس از سرخ شدن پیاز درون تابه میریزیم و حدودا 6 الی7 دقیقه تفت میدهیم و سیرها را له میکنیم و به سبزی و پیاز اضافه میکنیم

و زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم.

بادام های خلال شده و کشمش را به مواد می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و تابه را از روی اجاق برمیداریم وبه کناری میگذاریم.

شکم ماهی را باز میکنیم و مواد آماده شده در داخل تابه ،را درون شکم ماهی ها میریزیم و با خلال دندان یا نخ شکم آن را میدوزیم

و روی تخته آشپزخانه آرد و مقداری زردچوبه میریزیم و ماهی ها را در آن میغلطانیم تا هر دو طرف ماهی ها به آن آغشته شود.

در آخر درون تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا روغن به مرور زمان خوب داغ شود (روغن هم یکدفعه نمیپاشد)

سپس ماهی را در داخل تابه میگذاریم و در تابه را میگذارم تا با حرارت کم خوب پخته و سرخ شود،

پس از گذشت حدودا 5 دقیقه سری به تابه بزنید اگر ماهی کاملا سرخ شده بود آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.

سپس با لیمو ترش تازه و سبزیجات معطر ماهی شکم پر را تزیین نمایید و نوش جان کنید.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا


تعداد بازدید : 127

نوشته شده در چهارشنبه 24 آذر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر