close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 449
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 1,252
» ماه گذشته : 16,109
» سال گذشته : 78,620
» کل بازدید : 319,606
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

 قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , پخت غذای قلیه ماهی,خورش قلیه ماهی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه قلیه ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای قلیه ماهی :

ماهی :•: 2 کیلوگرم

(از نوع ماهی های شیر ، سنگسر ، هامور یا شوریده)

پیاز متوسط :•: 3 تا 4 عدد

گشنیز :•: 1 کیلو گرم

شنبلیله :•: 250 گرم

تمبر هندی :•: 200 گرم

زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار لازم

سیر :•: 1 بوته

روغن :•: 200 گرم

 ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , پخت غذای قلیه ماهی,خورش قلیه ماهی

 

طرز تهیه قلیه ماهی :

برای تهیه قلیه ماهی ابتدا سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم.

پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم.

سبزی قلیه ماهی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.

ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم.

تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛

زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می‌کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در قلیه ماهی می‌ریزیم

و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی ذغالی , فیله ماهی کبابی

دستور طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

 


تعداد بازدید : 124

نوشته شده در چهارشنبه 24 آذر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر