close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 2,252
» بازدید دیروز : 166
» هفته گذشته : 2,252
» ماه گذشته : 16,634
» سال گذشته : 182,748
» کل بازدید : 423,734
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 200
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 19 آذر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه

چلوگوشت,طرز تهیه چلوگوشت,دستور پخت چلوگوشت,درست کردن چلو گوشت

دستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم چلو گوشت

گوشت گردن گوسفندی :•: 1 عدد

پیاز :•: 2 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زعفران :•: به میزان لازم

چوب دارچین :•:  به میزان لازم

برگ بو :•: به میزان لازم

آب لیمو‌ترش :•: 1 قاشق غذاخوری

باقالی پلو با ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه,دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

چلوگوشت پسران کریم,چلوگوشت زرندی,چلوگوشت بدون رب,چلوگوشت با گوشت گوساله,چلوگوشت نذری,چلوگوشت ساده,چلوگوشت گردن

دستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه چلوگوشت

برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد کنید

و در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.

کمی فلفل روی گوشت گردن گوسفند بپاشید و در قابلمه قرار دهید وهمراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید

و به مقدار نیاز آب داخل قابلمه بریزید و 1عدد چوب دارچین و 2حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید

و بمدت 3تا 4ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش بریزید.

تقریبا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت بیفزایید تا چلو گوشت رنگ زیباتری بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری داشته باشد.

زمانی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا 1پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنید

و چوب دارچین را از داخل قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی بریزید و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید.

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

 


تعداد بازدید : 94

نوشته شده در چهارشنبه 17 آذر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر