close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 425
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 1,228
» ماه گذشته : 16,085
» سال گذشته : 78,596
» کل بازدید : 319,582
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

خورشت گل کلم,طرز تهیه خورشت گل کلم,دستور پخت خورشت گل کلم,درست کردن خورشت گل کلم

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی

مواد لازم خورش گل کلم

گوشت :•: 300 گرم

گل کلم کوچک :•: 1 عدد

لپه :•: یک چهارم پیمانه

پیاز سرخ شده :•: 4 قاشق

لیمو عمانی :•: 4 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق

زعفران دم کرده :•: 1 قاشق

نمک :•: به میزان لازم

زردچوبه :•: به میزان لازم

فلفل سیاه :•: به میزان لازم

روغن :•: به مقدار لازم

برای تهیه خورشت گل کلم می توانید از گوشت گوسفندی مانند گوشت قورمه سبزی ، یا گوشت چرخ کرده قلقلی و یا حتی گوشت مرغ هم استفاده نمایید که بستگی به سلیقه شما دارد.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

خورشت گل کلم با مرغ,خورشت گل کلم با گوشت چرخ کرده,خورشت گل کلم خوشمزه,خورشت گل کلم بدون گوشت,خورشت گل کلم با لپه,خورشت گل کلم با سیر,خورشت گل کلم با اسفناج

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش گل کلم

ابتدا گوشت رابه تکه های مربع شکل برش میدهیدودر قابلمه ای روغن بریزید و شعله اجاق را روشن کنید و پیازهای خرد شده را در قابلمه بریزید و تفت دهید سپس تکه های گوشت را اضافه کنید

و زردچوبه،فلفل نیز بریزیدو همین طور تفت دهید.مقداری آب نیز درون قابلمه بریزید تا گوشت پخته شود.

لپه را میتوانید به گوشت داخل قابلمه اضافه کنید تا بپزد ویا در قابلمه کوچکی با آب و نمک بگذارید بپزد بعد به گوشت اضافه کنید.اواسط پخت خورشت گل کلم زمان خوبی برای افزودن لیموعمانی ها ونمک است.

گل کلم را اندازه یک عدد گردو خرد کنیدونمک رویش بپاشید و30دقیقه بعد درون روغن تفتش بدهید.(میتوانید این خورش را آبپز نیز آماده کنید)

هر زمانی که لیموها نرم شدند بهترین زمان برای افزودن رب گوجه فرنگی و گل کلم است. اینم لازم به اشاره این مطلب است که گل کلم خیلی زود نرم و پخته میشود،

پس بگذارید بمقداری پخته شود که زمان کشیدن در خورش خوری له و خورد نشود. سپس در آخر پیاز داغ و زعفران را به خورش گل کلم اضافه کنید،بعد از4 دقیقه خورش آماده نوش جان کردن است.

در بعضی مناطق خورش گل کلم را با اسفناج تهیه می کنند. این خورشت را می توانید ماننده خورشت های معروف ایرانی مثل خورش قیمه یا خورش فسنجان با برنج سرو نمایید و از طعمش لذت ببرید.

خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورشت کرفس,خورشت کرفس مجلسی

آموزش طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ


برچسب ها : خورشت گل کلم با مرغ , خورشت گل کلم با گوشت چرخ کرده , خورشت گل کلم خوشمزه , خورشت گل کلم بدون گوشت , خورشت گل کلم با لپه , خورشت گل کلم با سیر , خورشت گل کلم با اسفناج ,
تعداد بازدید : 163

نوشته شده در یکشنبه 16 آبان 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر