close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه قلیه ماهی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 4,313
» بازدید دیروز : 693
» هفته گذشته : 5,809
» ماه گذشته : 20,666
» سال گذشته : 83,177
» کل بازدید : 324,163
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 04 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

قلیه ماهی

مواد لازم :
ماهی شیر یا حلوا : 500 گرم

گشنیز : 250 گرم
شنبلیله : 75 گرم
سیر : 8 حبه
پیاز : 1 عدد
تمبر هندی : 1 بسته 200 گرمی
پرک فلفل قرمز : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون : به میزان لازم

طرز تهیه قلیه ماهی :

گشنیز و شنبلیله ‌ای که برای تهیه قلیه ماهی استفاده می‌شود باید نسبت 3 به 1 داشته باشند وگرنه شنبلیله ی زیاد خورشت را تلخ می‌کند.
سبزیها را پاک کرده و بشوئید. وقتی آب آنها کاملاً گرفته شد با چاقو ریز خرد می‌کنیم.
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه مناسب تفت می‌دهیم تا طلایی شود ولی نسوزد.
سیر، زردچوبه و پرک فلفل قرمز را با هم له می‌کنیم تا خمیری شکل شود.
پس از سرخ‌ شدن پیاز این خمیر را به تابه اضافه می‌کنیم و با شعله کم، 1 تا 2 دقیقه تفت می‌دهیم، حواستان باشد که این ترکیب زود می‌سوزد پس زود سبزی خردشده را به آن اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.
تمبرهندی را با دو پیمانه آب خیس می‌دهیم، سپس از صافی عبور می‌دهیم تا کاملاً تفاله از آب آن جدا شود و سسی صاف و یکدست بدست آید. برخی افراد 1 یا 2 قاشق آرد به سس تمبر هندی اضافه می‌کنند تا آب خورشت قوام بیشتری به خود بگیرد.
وقتی سبزیها خوب سرخ‌ شدند سس تمبر هندی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و خورشت را جوش می‌آوریم.
در این زمان تکه‌های ماهی شیر را به قابلمه اضافه می‌کنیم. به‌ دلیل اینکه تمبر هندی اغلب شور است به‌ هیچ‌ وجه تا مرحله آخر به غذا نمک اضافه نمی‌کنیم.
شعله را کم کرده و در قابلمه را نیمه باز می‌گذاریم تا ماهی بپزد و قلیه جا بیفتد. اینکه غلظت خورشت چقدر باشد بستگی به ذائقه شما دارد، اگر قلیه رقیق‌تر دوست دارید می‌توانید همزمان با اضافه کردن سس تمبر هندی یک پیمانه آب نیز به قابلمه اضافه کنید.
وقتی قلیه جا افتاد آن‌ را چشیده و به میزان لازم نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم. قلیه ماهی سنتی تند و پرفلفل است.

نکته :

برای تهیه قلیه ماهی می‌توانید ماهی را سرخ کرده و بعد داخل آب خورشت بیندازید.


تعداد بازدید : 49

نوشته شده در یکشنبه 09 آبان 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر