close
تبلیغات در اینترنت
آبگوشت ساده
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 1,706
» بازدید دیروز : 2,411
» هفته گذشته : 1,706
» ماه گذشته : 35,193
» سال گذشته : 155,927
» کل بازدید : 396,913
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 28 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آبگوشت ساده

آبگوشت , طرز تهیه آبگوشت , دستور پخت آبگوشت دیزی

آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم آبگوشت دیزی سنگی

گوشت گوسفندی با استخوان :•: 1 کیلو

دنبه :•: 300 گرم

نخود  و لوبیای سفید :•: 1 لیوان

پیاز متوسط :•: یک عدد

مغز لیمو عمانی :•: یک قاشق سوپخوری

آب گوجه فرنگی :•: یک فنجان

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی :•: 5 عدد

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

آش جو با کشک , طرز تهیه آش جو , دستور پخت و مواد لازم آش جو سنتی

دیزی , آبگوشت دیزی سنگی , آبگوشت خوشمزه , آبگوشت با زودپز , آبگوشت مجلسی , آبگوشت ساده

آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی

برای تهیه آبگوشت ابتدا نخود و لوبیا را از شب در ظرفی پر از آب قرار می دهیم و در صورت امکان آبش را چند مرتبه عوض می کنیم. گوشت را با دنبه میشوریم ودرآبکش قرار میدهیم وبه10قسمت تقریبا یکسان برش میدهید

و در تابه ای روغن ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهید تا به رنگ طلایی در بیاید،بعد پیاز را پوست کنده و نگینی ریز خرد میکنید و در تابه روغن میریزید و پیازها را سرخ میکنید و سپس نخود و لوبیا را آبکش میکنید به پیاز داغ اضافه میکنید، و کمی تفت میدهید.

گوشتی که طلایی شده است را در قابلمه ای بریزیدو  شعله اجاق را ملایم کنید و به میزان کافی آب بریزید ، نخود و لوبیا و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و مغز لیمو عمانی بریزید.

در حدود 30دقیقه قبل از پخت کامل آبگوشت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آبگوشت اضافه کنید و 10دقیقه آخر نیز آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید.

این غذا هم مثل غذاهایی مثل قورمه سبزی و خورشت قیمه نیاز به صبر دارد و هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد ، آبگوشت شما جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت. توجه داشته باشید که از ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید چون اگر بخواهید در هنگام پخت آب اضافه کنید مزه آبگوشت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

نکته مهم دیگر در تهیه دیزی اضافه کردن ادویه و نمک به گوشت است که اگر از ابتدا به گوشت ادویه و نمک اضافه کنید باعث دیر پز شدن آن شده اید. این مقدار مواد در دستور بالا برای 4 تا 6 نفر کافی است.

تاس کباب , طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده , دستور پخت تاس کباب با گوشت

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی ساده خوشمزه و مجلسی


تعداد بازدید : 98

نوشته شده در شنبه 08 آبان 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر