close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصل و واقعی شمالی خوشمزه و رستورانی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 130
» بازدید دیروز : 729
» هفته گذشته : 13,556
» ماه گذشته : 30,367
» سال گذشته : 151,101
» کل بازدید : 392,087
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : شنبه 26 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصل و واقعی شمالی خوشمزه و رستورانی

اکبر جوجه , طرز تهیه اکبر جوجه , دستور پخت اکبر جوجه

آموزش آشپزی و دستور پخت اکبر جوجه مخصوص گلوگاه رستورانی خوشمزه

مواد لازم اکبر جوجه

مرغ مخصوص جوجه کباب :•: یک کیلوگرم

برنج :•: 5 پیمانه

رب انار شیرین :•: دو پیمانه

لیمو ترش :•: یک کیلوگرم

زعفران دم کرده :•: سه قاشق غذاخوری

روغن مایع :•: سه پیمانه

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

ترش کباب,طرز تهیه ترش کباب,دستور پخت ترش کباب,ترش کباب رشتی,ترش کباب گیلانی,ترش کباب مازندرانی

اکبر جوجه گلوگاه,اکبر جوجه اصلی , اکبر جوجه رستورانی , اکبر جوجه در فر , اکبر جوجه با شیر , اکبر جوجه در منزل , اکبر جوجه در خانه , اکبر جوجه شمال , اکبر جوجه خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور پخت اکبر جوجه مخصوص گلوگاه رستورانی خوشمزه

طرز تهیه اکبر جوجه

برای تهیه اکبر جوجه قطعه های مرغ را یک روز قبل از درست کردن این غذا در آبلیمو ترش ، مقدار کمی آب و نمک میخوابانید (اگر زمان کم دارید 4ساعت هم خوب است) بعد در صافی قطعه مرغ ها را قرار میدهید،در تابه ای (گود باشد راحت تر هستید) روغن میریزید تا حسابی داغ شود،و جوجه ها را در داخل آن بچینید.

جوجه ها شروع میکنند به آب انداختن که این باعث مغز پخت شدن جوجه میشود. هنگامی که آب جوجه تمام شد جوجه را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود و جوجه ها را از روغن خارج کنید و روی آن را رب انار بریزید و با استفاده از جعفری تزئین کنید.

در مازندران اکبر جوجه را با پلو زعفرانی میل میکنند.پلو را کته آماده میکنند و زعفران دم کرده را هنگامی که آب برنج درحال حباب زدن است به آن می افزایند.همچنین در کنار اکبر جوجه ای که نوش جان میکنند یک کاسه رب انار نیز میگذارند که به عنوان سس تلقی میشود.

طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی ماستی

آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصل و واقعی شمالی خوشمزه و رستورانی


تعداد بازدید : 149

نوشته شده در پنجشنبه 06 آبان 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر