close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه شیره انگور خوشمزه و سنتی در منزل
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 472
» بازدید دیروز : 803
» هفته گذشته : 1,275
» ماه گذشته : 16,132
» سال گذشته : 78,643
» کل بازدید : 319,629
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 03 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه شیره انگور خوشمزه و سنتی در منزل

شیره انگور,طرز تهیه شیره انگور,دستور درست کردن شیره انگور

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه

طرز تهیه شیره انگور

ابتدا انگورها را خوب با دقت میشورید و در آبکشی قرار میدهید سپس آنها را با کوشکوب خوب له میکنید  تا آب انگور در بیاید،آب انگور را در ظرفی مانند قابلمه ریخته و خاک سفید را روی بخاری با حرارت یا زیر آفتاب قرار میدهید بعد به آب انگور می افزایید. زیرا خاک اگر حرارت نبیند ،آب انگور را گل آلود میکند

خاک سفید را میتوانید از عطاری ها خریداری کنیدو یا از روستا های در اطراف ملایر (استان همدان)بیابید.که این خاک دارای املاح معدنی فراوانی است.حتما باید درون آب انگور خاک بریزید تا زمان جوشیدن آب انگور ترش بشود و نجس حرام نشود.

میوه خشک,طرز تهیه میوه خشک,درست کردن میوه خشک

شیره انگور,طرز تهیه شیره انگور,دستور درست کردن شیره انگور

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه

دستور پخت شیره انگور

بعد از افزودن خاک به آب انگور یک شب میگذارید تا استراحت کند ،بعد با استفاده از یک پارچه تمیز آن را صاف میکنید تا خاک از آب انگور جدا شود وپس از2ساعت آب انگور را مجوشانید.

افرادی که شیره سنتی تولید میکننداعتقاد دارند که اگر آب انگوری که جدا کرده اید از خاک را از ابتدا در قابلمه یا دیگ های *رویی*بریزید و بجوشانید آب انگور طی زمان زودتری کش دار میشود و قوام مییابد و رنگ قهو های روشن و شفاف بخود میگیرد.

سبزی دلمه,سبزی دلمه چیست,سبزی دلمه کلم,سبزی دلمه بادمجان,سبزی دلمه برگ مو

شیره انگور ملایر,شیره انگور سفید,شیره انگور سفید تبریز

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه

شیره انگور سنتی

حال اگر آب انگور جدا کرده از خاک را از ابتدادر دیگ های *مسی*بریزید و بجوشانید مدت زمان طولانی تری باید صبر کنید تا کش دار شود و قوام یابدو قاعدتا بدلیل بیشتر جوشیدن رنگش تیره میشود ونهایت شیره انگور سفت تری خواهید داشت.

پیاز داغ,طرز تهیه پیاز داغ,پیاز داغ مجلسی,پیاز داغ کریپسی,پیاز داغ خشک

آموزش کامل طرز تهیه شیره انگور خوشمزه و سنتی در منزل


تعداد بازدید : 107

نوشته شده در چهارشنبه 05 آبان 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر