close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه و مجلسی شاندیز با استخوان
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 886
» بازدید دیروز : 3,083
» هفته گذشته : 4,534
» ماه گذشته : 21,345
» سال گذشته : 142,079
» کل بازدید : 383,065
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 23 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه و مجلسی شاندیز با استخوان

کباب شیشلیک,طرز تهیه کباب شیشلیک,دستور پخت کباب شیشلیک

دستور آشپزی و طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه شاندیز در منزل

مواد لازم کباب شیشلیک

پیاز درشت :•: 3 عدد

ماست ترش :•: 1 لیوان

فلفل سیاه :•: 1 قاشق چایخوری

نمک :•: به میزان لازم

کره ، زعفران و آبلیمو  :•: به میزان لازم

گوشت راسته گوسفندی مخصوص شیشلیک :•: 1 کیلو و 200 گرم

کباب کوبیده,کباب کوبیده بازاری,کباب کوبیده رستورانی

کباب شیشلیک با استخوان,کباب شیشلیک شاندیز,کباب شیشلیک در فر,کباب شیشلیک چیست؟

دستور آشپزی و طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه شاندیز در منزل

طرز تهیه کباب شیشلیک

ابتدا گوشته راسته گوسفندی مخصوص کباب شیشلیک که در قصابی ها به صورت اماده موجود می باشد تهیه می کنیم. پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم تا بتوانیم آبش را کاملا بگیریم. سپس آب پیاز را داخل ظرف نسبتا بزرگی می ریزیم.

کمی نمک به آب پیاز اضاف می کنیم ، سپس ماست ترش را داخل آب پیاز می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند. حالا نوبت گوشت است ، گوشت شیشلیک را داخل مواد می گذاریم و خوب ماساژ می دهیم تا مواد کاملا به خورد گوشت بروند.

روی ظرف سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه کباب شیشلیک راحت بپزد و طعم دار شود باید حداقل 12 ساعت در یخچال بماند. بعد از خارج کردن گوشت از یخچال با بیفتک آنرا می کوبیم تا نرم شود و سطحش بازتر شود.

سیخ کردن کباب شیشلیک به راحتی جوجه کباب نیست و روش خاص خود را دارد. برای سیخ گرفتن شیشلیک، باید قسمت استخوان راسته را در دست گرفته و انحنای استخوان دنده بیرون باشد. گوشت راسته را به صورتی که سیخ از وسط دو تا استخوان دنده رد شود ، سیخ می کنیم.

برای اینکه کباب ها راحت تر روی کباب پز قرار بگیرندو حجم کمتری را اشغال کنند باید در همه سیخ ها ، انحنای استخوان به سمت چپ یا راست باشد. سیخ های کباب شیشلیک را روی حرارت ملایم کباب پز قرار می دهیم تا مغز گوشت کاملاً پخته شود.

حالا باید کره را به همراه آبلیمو زعفران خوب مخلوط کنیم تا سس روی کباب شیشلیک اماده شود. در هنگام کباب کردن شیشلیک با قاشق یا قلمو سس را روی گوشت می کشیم تا طعم خوشمزه تر و ظاهری زیباتر داشته باشیم. کباب شیشلیک را می توانیم ماننده کباب برگ و کباب بختیاری با برنج یا نان داغ سرو کنیم.

طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی ماستی

آموزش طرز تهیه کباب شیشلیک خوشمزه و مجلسی شاندیز با استخوان


برچسب ها : کباب شیشلیک , طرز تهیه کباب شیشلیک , دستور پخت کباب شیشلیک ,
تعداد بازدید : 214

نوشته شده در پنجشنبه 29 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر