close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه کباب بختیاری ذغالی با سیخ چوبی و تابه ای خانگی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 136
» بازدید دیروز : 938
» هفته گذشته : 1,074
» ماه گذشته : 9,029
» سال گذشته : 20,192
» کل بازدید : 261,178
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 26 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه کباب بختیاری ذغالی با سیخ چوبی و تابه ای خانگی

کباب بختیاری,طرز تهیه کباب بختیاری,دستور پخت کباب بختیاری

دستور آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم کباب بختیاری

فیله گوساله یا گوسفند :•: یک کیلوگرم

سینه مرغ بدون استخوان :•: یک کیلوگرم

پیاز :•: 3 عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبز :•: 1 عدد کوچک

آبلیموی تازه :•: 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :•: 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع :•: 4 قاشق سوپخوری

کره آب شده یا کره نرم شده :•: 1 قالب 25 گرمی

نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم

کباب برگ,طرز تهیه کباب برگ,دستور پخت کباب برگ,کباب برگ خانگی

کباب بختیاری خانگی,کباب بختیاری رستورانی,کباب بختیاری بازاری,کباب بختیاری با سیخ چوبی,کباب بختیاری در تابه

دستور آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کباب بختیاری

ابتدا یک پیاز را رنده می کنیم و آبش را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم ، سپس یک قاشق پایخوری فلفل سیاه ، دو قاشق روغن زیتون یا روغن مایع به آب پیاز اضافه می کنیم ، حالا گوشت قرمز را برای اینکه نرم شود و راحت بپزد داخل ظرف می ریزیم و با دست مواد را به خورد گوشت می دهیم.

سپس روی ظرف گوشت سلفون می کشیم و حداقل به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. حالا برای طعم دار کردن مرغ دوباره آب پیاز بعدی را می گیریم ، در ظرفی جداگانه می ریزیم ، سپس 2 قاشق روغن زیتون یا روغن مایع به آب پیاز اضافه می کنیم.

حالا زعفران دم کرده را به اضافه می کنیم و بعد از آن تکه های مرغ آماده شده برای کباب بختیاری را اضافه می کنیم ، سپس نمک و فلفل اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد مرغ برود. مرغ را به مدت حداقل 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.

5 ساعت قبل از سیخ کردن و کباب کردن کباب بختیاری ، پیاز آخر را به همراه فلفل دلمه ای خلالی برش می زنیم و داخل مواد گوشت و مرغ می ریزیم. نیم ساعت قبل از کباب کردن مرغ و گوشت به هر کدام دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیمو نمک گوشت را هم در همین مرحله اضافه می کنیم.

حالا برای اینکه کباب بختیاری را سیخ کنیم به این روش عمل می کنیم که ابتدا یک تکه مرغ سیخ می کنیم سپس به ترتیب یک در میان گوشت و مرغ سیخ می کنیم. کباب بختیاری با ذغال خوشمزه تر خواهد شد ولی اگر امکان تهیه با ذغال را ندارید.

در یک تابه کمی کره بریزید ، کباب بختیاری را در سیخ چوبی سیخ کنید و با حرارت بسیار ملایم کباب بختیاری تابه ای تهیه کنید. کباب بختیاری را اگر با برنج میل کنید خوشمزگی دوچندان خواهد شد. برای تزیین کباب هم ماننده کباب کوبیده و جوجه کباب می توانید از گوجه فرنگی کباب شده و فلفل کبابی استفاده نمایید.

کباب ترکی خانگی , طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ , دستور پخت و مواد لازم کباب ترکی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کباب بختیاری ذغالی با سیخ چوبی و تابه ای خانگی


برچسب ها : کباب بختیاری , طرز تهیه کباب بختیاری , دستور پخت کباب بختیاری ,
تعداد بازدید : 46

نوشته شده در پنجشنبه 29 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر