close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله و سیب زمینی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 811
» بازدید دیروز : 238
» هفته گذشته : 4,244
» ماه گذشته : 13,832
» سال گذشته : 76,343
» کل بازدید : 317,329
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 30 شهریور 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله و سیب زمینی

اشکنه,طرز تهیه اشکنه,دستور پخت اشکنه

آموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینی

مواد لازم اشکنه

پیاز بزرگ :•: 1 عدد

تخم مرغ :•: 3 عدد

روغن :•: 4 قاشق غذاخوری

سیب زمینی :•: 2 عدد

آرد گندم :•:   1 قاشق غذاخوری

زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری

شنبلیله خشک :•: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور پخت کوفته تبریزی,کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی رزا منتظمی,کوفته تبریزی خاله خانم

اشکنه ماست,اشکنه کشک,اشکنه بادمجان,اشکنه گوجه فرنگی,اشکنه عدس,اشکنه چیست,اشکنه مشهدی

آموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه اشکنه

ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش میریزیم ، سپس پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه میریزیم و تفت می دهیم تا آماده شود. زمانی که پیاز داغ آماده شد ، زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

سپس کمی تفت می دهیم تا زردچوبه به خوبی با پیاز داغ مخلوط شود. حالا ¾ قابلمه را آب جوش می ریزیم. آرد را  با نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم.

باید تا زمانی که آرد کاملا در اشکنه حل شود به هم زدن ادامه دهیم ، سپس سیب زمین ها را به صورت مکعب های کوچک به اندازه حبه قند خرد می کنیم و به اشکنه اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن سیب زمینی ، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا نیم ساعت اشکنه جوش بخورد و بپزد. بعد از این مرحله و گذشت نیم ساعت حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم و اجازه می دهیم اشکنه به خوبی بجوشد.

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه می شکنیم و تا ده دقیقه به قابلمه دست نمی زنیم تا تخم مرغ ها کاملا ببندند . در پایان شنبلیله را می افزاییم و اجازه می دهیم اشکنه 5 دقیقه دیگر بجوشد. در پایان پخت باید آب اشکنه خیلی کم باشد.

کله جوش,طرز تهیه کله جوش,دستور پخت کله جوش

آموزش کامل طرز تهیه اشکنه خوشمزه با شنبلیله و سیب زمینی


برچسب ها : اشکنه , طرز تهیه اشکنه , دستور پخت اشکنه ,
تعداد بازدید : 107

نوشته شده در دوشنبه 26 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر