آموزش آشپزی خورش بامیه خوشمزه و مجلسی برای مهمانی
گوشت گوسفندي :•: 500 گرم
باميه :•: 500 گرم
رب گوجهفرنگي :•: 80 گرم
تمرهندي :•: 60 گرم
آبليمو تازه :•: دو قاشق غذاخوري
آب :•: دو ليوان
دارچين :•: نصف قاشق چايخوري
كره :•: 70 گرم
گشنيز خرد شده :•: دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش :•: يك عدد
سير تازه :•: دو حبه
پياز :•: یك عدد
روغن مايع :•: يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل :•: به ميزان لازم
ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود.
سپس ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و با کره پیاز و سیر را داخلش به خوبی تفت می دهیم. گوشت را به صورت گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. مقداری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
در انتها نمک و ادویه اضافه می کنیم و روی خورشت بامیه آب اضافه می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پختن گوشت بامیه ها را به خورش بامیه اضافه می کنیم. سپس باقی مواد را به جز گشنیز به خورش می افزاییم.
پس از اینکه خورشت بامیه چند جوش خورد و جا افتاد ، گشنیز را نیز به خورش اضافه می کنیم و بهعد از چند قل خورشت ما اماده سرو است.