close
تبلیغات در اینترنت
دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 110
» بازدید دیروز : 938
» هفته گذشته : 1,048
» ماه گذشته : 9,003
» سال گذشته : 20,166
» کل بازدید : 261,152
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 26 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی

آموزش آشپزی خورش بامیه خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

مواد لازم خورشت بامیه

گوشت گوسفندي :•: 500 گرم

باميه :•: 500 گرم

رب گوجه‌فرنگي :•: 80 گرم

تمرهندي :•: 60 گرم

آبليمو تازه :•: دو قاشق غذاخوري

آب :•: دو ليوان

دارچين :•: نصف قاشق چايخوري

كره :•: 70 گرم

گشنيز خرد شده :•: دو قاشق سوپخوري

عصاره ليموترش :•: يك عدد

سير تازه :•: دو حبه

پياز :•: یك عدد

روغن مايع :•: يك پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل :•: به ميزان لازم

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت غذای خورش بامیه عربی

طرز تهيه خورشت بامیه

ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود.

سپس ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و با کره پیاز و سیر را داخلش به خوبی تفت می دهیم. گوشت را به صورت گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم. مقداری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در انتها نمک و ادویه اضافه می کنیم و روی خورشت بامیه آب اضافه می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پختن گوشت بامیه ها را به خورش بامیه اضافه می کنیم. سپس باقی مواد را به جز گشنیز به خورش می افزاییم.

پس از اینکه خورشت بامیه چند جوش خورد و جا افتاد ، گشنیز را نیز به خورش اضافه می کنیم و بهعد از چند قل خورشت ما اماده سرو است.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

دستور طرز تهیه و فوت و فن های خورش بامیه خوشمزه و مجلسی


برچسب ها : خورش بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , دستور پخت غذای خورش بامیه عربی ,
تعداد بازدید : 123

نوشته شده در یکشنبه 25 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر