close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 136
» بازدید دیروز : 535
» هفته گذشته : 136
» ماه گذشته : 14,993
» سال گذشته : 77,504
» کل بازدید : 318,490
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 02 مهر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

خورش ماست,طرز تهیه خورش ماست,دستور پخت خورشت ماست

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزه

مواد لازم خورشت ماست

ماست چکیده :•: 2.5 کیلوگرم

شکر :•: 1 پیمانه

زرده تخم مرغ :•: 2 عدد

آب :•: 3 پیمانه

پیاز :•: 1 عدد

گلاب ، زردچوبه و نمک :•: به میزان کافی

زعفران ساییده :•: به میزان کافی

خلال پسته ، بادام و زرشک :•: برای تزیین

گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ :•: 350 گرم

خورشت آلو اسفناج,طرز تهیه خورشت آلو اسفناج,دستور پخت خورشت آلو اسفناج

خورش ماست اصفهانی,خورش ماست مازندرانی,خورش ماست همدان,خورش ماست هندی,خورش ماست با مرغ,خورش ماست در تهران,خورش ماست با گوشت گردن

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت ماست

ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود.

اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود.

ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا زمان جوش آمدن به هم میزنیم .

بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورش ماست را مخلوط می کنیم.

اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیاید. در این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم.

حال می توانیم خورش ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورش ماست را سرو کنیم. برای داشتن خورشتی بهتر از 24 قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم.

این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود . توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی برای کوبیدن گوشت خورش ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ


تعداد بازدید : 85

نوشته شده در یکشنبه 25 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر