close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه حلوای ساده و فوری زعفرانی خوشمزه و آسان
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 4
» بازدید امروز : 873
» بازدید دیروز : 238
» هفته گذشته : 4,306
» ماه گذشته : 13,894
» سال گذشته : 76,405
» کل بازدید : 317,391
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 30 شهریور 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه حلوای ساده و فوری زعفرانی خوشمزه و آسان

حلوا,حلوای ساده آرد گندم,حلوای ساده خوشمزه,طرز تهیه حلوای ساده

آموزش آشپزی و دستور تهیه حلوای ساده خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم حلوای ساده

«« آرد گندم :•: 1 کیلوگرم »»

«« شکر :•: 750 گرم »»

«« روغن :•: 750 گرم »»

«« زعفران •:: نیم مثقال »»

«« آب :•: 4 لیوان »»

«« گلاب :•: ½ لیوان »»

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , دستور پخت شله زرد

حلوای ساده آرد گندم , حلوای ساده خوشمزه , طرز تهیه حلوای ساده زعفرانی

آموزش آشپزی و دستور تهیه حلوای ساده خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه حلوای ساده

ابتدا روغم را در یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، سپس آرد را داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و آرد را آنقدر به هم می زنیم تا کاملا سرخ شود و رنگش تغییر کند.

مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدار کافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بیندازد.

سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم

شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذب حلوا شود. توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛

تزیین حلوا,عکس تزیین حلوا,تزیین حلوا مجلسی

حلوای ساده آرد گندم , حلوای ساده خوشمزه , طرز تهیه حلوای ساده برای افطار

حلوای زعفرانی

پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.

دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.

سپس حلوا را در دیس می کشیم و تزیین حلوا را آغاز می کنیم. برای تزیین حلوا می توانیم از خلال بادام ، مغز پسته و پودر نارگیل استفاده کنیم.

فرنی نشاسته , فرنی اصفهانی , فرنی با شیر خشک

آموزش کامل طرز تهیه حلوای ساده و فوری زعفرانی خوشمزه و آسان


تعداد بازدید : 78

نوشته شده در شنبه 24 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر