close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 1,431
» بازدید دیروز : 368
» هفته گذشته : 2,737
» ماه گذشته : 10,692
» سال گذشته : 21,855
» کل بازدید : 262,841
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 27 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل

رب ازگیل :•: یک پیمانه

گردوی چرخ شده :•: یک و نیم پیمانه

گوشت بوقلمون چرخ شده :•: 500 گرم

پیاز رنده شده :•: دو عدد

زعفران و نمک و فلفل و شکر :•: به میزان لازم

آلو خورشی :•: 10 عدد

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد.

وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

نکته برای پخت خورش فسنجان

توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.

يكي از فوت و فن‌هاي پخت اين خورش آن است كه اول بايد رب انار را بچشيد زيرا گاهي اوقات رب انار تلخ است و باعث تلخ‌شدن خورش مي‌شود.

همين‌طور بايد بدانيد رب انارتان شيرين است يا ترش، زيرا رب انار ممكن است خيلي ترش باشد يا ملس و كمي شيرين. بعد از ريختن رب انار شكر را كم‌كم اضافه كنيد تا شيريني آن در حد مورد نظر شما باشد.

دستور طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

گوشت خورشت فسنجان

بعد از اين مرحله نوبت گوشت قرمز يا مرغ است كه بايد داخل خورش ريخته شود. خورش فسنجان را بجز مرغ و گوشت با به نيز مي‌پزند به اين روش كه به‌ها را ورقه‌ورقه كرده و در آخر به خورش اضافه مي‌كنند.

بعد از 10 دقيقه خورش آماده است. مي‌توانيد در خورشت فسنجان از ماهي هم استفاده كنيد اين هم مثل روش قبل است بعد از آماده‌شدن خورش، فيله ماهي را داخل آن بريزيد و بعد از حدود 15 دقيقه غذا حاضر است.

اما اگر دوست داريد خورش فسنجان را با گوشت تهيه كنيد و اگر از گوشت تكه‌اي استفاده مي‌كنيد. بايد بعد از اين‌كه به گردو آب اضافه كرديد، گوشت را هم همان موقع ريخته و بگذاريد آرام بجوشد تا بپزد، ولي اگر مي‌خواهيد از گوشت چرخ‌كرده استفاده كنيد

تزیین خورشت,تزیین خورشت قیمه,عکس تزیین خورشت

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

نکاتی در مورد تهیه خورشت فسنجان مجلسی

مقداري گوشت و پياز رنده‌شده و نمك و فلفل را خوب ورز داده و به شكل گلوله‌هاي كوچك يك اندازه درآوريد و در آخرين مرحله طبخ خورش به آن اضافه كنيد؛ بعد از نيم ساعت غذاي شما آماده است.

اگر خورش فسنجان را با مرغ يا گوشت اردك و غاز تهيه مي‌كنيد، مي‌توانيد مرغ را تكه‌تكه كرده و سرخ نماييد و بعد از پخت گردو مرغ را هم اضافه كنيد ولي بهتر است كه مرغ، غاز يا اردك را سرخ نكنيد و به خورش در حال جوش اضافه كنيد تا بپزد.

خورش فسنجان بجز نمك احتياج به چاشني ديگري ندارد، ولي در صورت تمايل مي‌توانيد كمي فلفل هم اضافه كنيد. البته بعضي خانم‌ها رب گوجه‌فرنگي هم به خورش مي‌زنند. همچنين بعضي ديگر از رب گوجه سبز همراه رب انار استفاده مي‌كنند.

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,پخت غذای خورشت بامیه

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

چگونه یک خورش فسنجان خوش رنگ و لعاب درست کنیم؟

برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید.

اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشت تان لذیذتر شود .

خورش بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , پخت غذای خورش بادمجان

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

شکلات در خورشت فسنجان !

دوم : جهت خوشرنگ تر شدن ” که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست ” باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دو عدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد

با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشت تان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.

نکته : به جای شکلات های بسته بندی شده می توانید از شکلات های تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.

خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

خورش فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجون

یک نکته مهم در مورد خورش فسنجان خوشمزه

برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت راداخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید.

بعد از حدود 40 دقیقه رب انار و شکر را به خورشت اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ,طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ,دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

مواد لازم خورشت فسنجان با مرغ

ران مرغ :¤: 600 گرم

پیاز :¤: یک عدد

رب انار :¤: یک فنجان

گردو :¤: 300 گرم

نمک و فلفل :¤: به میزان لازم

شکر :¤: 3 الی 5 قاشق غذاخوری

خورشت فسنجان با مرغ,طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ,دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

ابتدا مرغ را داخل یک قابلمه می ریزیم و آنقدر آب میریزیم که سه انگشت بالاتر از سطح مرغ های آب باشد. سپس یک پیاز و کمی نمک داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم مرغ کاملا بپزد طوری که فقط سه لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.

سپس آب مرغ را برای تهیه خورش فسنجان جدا می کنیم. یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده ، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه می‌کنیم.

در قابلمه را گذاشته و آنرا را روی حرارت کم می‌گذاریم و هر نیم ساعت خورش فسنجان را هم می پزنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می‌شود و روغن می‌اندازد.

مرغ های پخته شده را که کنار گذاشته ایم در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت فسنجان جا افتاده مجلسی و خوشمزه


تعداد بازدید : 137

نوشته شده در شنبه 24 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر