close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 1,439
» بازدید دیروز : 368
» هفته گذشته : 2,745
» ماه گذشته : 10,700
» سال گذشته : 21,863
» کل بازدید : 262,849
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : چهارشنبه 27 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست

کله جوش,طرز تهیه کله جوش,دستور پخت کله جوش

آموزش آشپزی و دستور پخت کله جوش مجلسی و خوشمزه اصل تبریزی

مواد لازم کله جوش

گوشت چرخ کرده 300 گرم

گردو :•: 5 عدد

کشک یا ماست :•: 200 گرم

آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

پیاز :•: 2 عدد

نعناع خشک :•: 2 قاشق غذاخوری

آب :•: 4 لیوان

زردچوبه ، نمک و فلفل :•: به میزان کافی

سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز

کله جوش زنجان,کله جوش اصفهان,کله جوش با ماست,کله جوش با کشک,کله جوش ویکی پدیا,کله جوش با لپه,کله جوش چیست

آموزش آشپزی و دستور پخت کله جوش مجلسی و خوشمزه اصل تبریزی

طرز تهیه کله جوش

پیاز را بعد از شستشو و پوست گرفتن به صورت خلالی خرد می کنیم ، سپس داخل تابه کمی روغن مایع می ریزیم و پیاز های خلالی را داخل روغن می ریزیم و آنقدر تفت می دهیم تا یک پیاز داغ یکدست و طلایی رنگ به دست بیاید.

بعد از آماده شدن پیازها مغز گردوها را خرد کمی کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم ، کمی مواد را تفت می دهیم تا گردوها هم نرم شوند. گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نمک و فلفل می زنیم و گوشت را با دست به خوبی ورز می دهیم.

بعد از اینکه ادویه ها به خوبی با گوشت مخلوط شد از گوشت چرخ کرده گلوله های کوچک درست می کنیم و داخل روغن به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا قابلمه ای مناسب را روی گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد ، چهار لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل زا داخلش می ریزیم و صبر میکنیم تا آب به جوش بیاید ، پش از اینکه آب به جوش آمد کشک یا ماست آب کشیده را به مواد اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا مواد بخوبی مخلوط شود.

پس از ده دقیقه که مواد درون قابلمه جوشید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و در پایان نعناع خشک را داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا کله جوش به خوبی جا بیفتد.

حدود 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است تا کله جوش به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه کله جوش جا افتاد ، قابلمه را از روی گاز بر می داریم و غذا را در ظرفی مناسب می کشیم و با نان میل می کنیم.

کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور پخت کوفته تبریزی,کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی رزا منتظمی,کوفته تبریزی خاله خانم

آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست


تعداد بازدید : 72

نوشته شده در یکشنبه 18 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر