close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 180
» بازدید دیروز : 938
» هفته گذشته : 1,118
» ماه گذشته : 9,073
» سال گذشته : 20,236
» کل بازدید : 261,222
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 26 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

خورشت خلال,طرز تهیه خورشت خلال,دستور پخت خورشت خلال

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت خلال بادام مجلسی و خوشمزه اصل کرمانشاه

مواد لازم خورشت خلال

گوشت قرمز :•: 300 گرم

کره :•: 1 قاشق غذاخوری

زرشک :•: 1 لیوان

پیاز متوسط :•: 1 عدد

خلال بادام :•: 250 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذاخوری

گلاب :•: 5 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :•: 1 فنجان

چوب دارچین :•: 1 تکه کوچک

نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم

خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورش بامیه گیاهی,خورش بامیه جنوبی,خورش بامیه با لپه,خورش بامیه عربی

خورش خلال,خورش خلال مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,خورش خلال کرمانشاهی,خورش خلال کرمانشاه

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت خلال بادام مجلسی و خوشمزه اصل کرمانشاه

طرز تهیه خورشت خلال

ابتدا پیاز را به صورت کاملا ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید در حین تفت دادن کمی زردچوبه به پیاز داغ اضاف می کنیم سپس گوشت را مانند گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم ، آنقدر تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد خورشت خلال را 5 دقیقه تفت می دهیم ، سپس 4 لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت خورشت با حرارت کم مغز پخت شود.

مقدار کمی زعفران را می سابیم و در آب جوش حل می کنیم و 15 دقیقه روی بخار اآب قرار می دهیم تا دم بکشد و رنگ دهد. خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس می کنیم تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده قرار می دهیم.

زمانیکه آب خورش خلال کم شد ، خلال بادام ، چوب دارچین و زعفران را اضافه می کنیم و مقدار آب خورشت را باید طوری تنظیم کنیم که در این حالت اندازه یک انگشت آب روی مواد قرار بگیرد. حرارت را بسیار کم می کنیم و حدود 30 دقیقه خورش خلال را روی حرارت قرار می دهیم.

پس از گذشت 30 دقیقه زرشک ، گلاب و کره را به خورشت خلال اضافه می کنیم و 30 دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا خورشت با حرارت بسیار کم جا بیفتد ، در این مدت درب قابلمه را بر میداریم .پس از پایان پخت چوب دارچین را از خورشت خارج می کنیم و نمک غذا را اندازه می گیریم.

خورشت خلال ما آماده است می توانیم با پلو سرو کنیم . خورشت خلال هم مانند خورش قیمه و خورش فسنجان از جمله خورشت ها مجلسی است که در اکثرا در مهمانی ها مهم مورد استفاده قرار می گیرد . فراموش نکنید که شما می توانید با تزیین برنج اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید !

خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورشت کرفس,خورشت کرفس مجلسی

آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی


تعداد بازدید : 59

نوشته شده در یکشنبه 11 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر