close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان کبابی سنتی خوشمزه و مجلسی
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 105
» بازدید دیروز : 938
» هفته گذشته : 1,043
» ماه گذشته : 8,998
» سال گذشته : 20,161
» کل بازدید : 261,147
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 191
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 26 تیر 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان کبابی سنتی خوشمزه و مجلسی

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه

مواد لازم کشک بادنجان

بادمجان :•: 6 عدد

پیاز :•: 4 عدد

نعناع :•: 2 قاشق غذاخوری

مغز گردو :•: ½ پیمانه

کشک :•: 1 پیمانه

روغن :•: به میزان لازم

آش بادمجان ملایر,طرز تهیه آش بادمجان نهاوند,دستور پخت آش بادمجان بروجرد

کشک بادمجان کبابی,کشک بادمجان کبابی لقمه ای,ر خوشمزه,کشک بادمجان کبابی مجلسی

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی با کارد نصف می کنیم سپس برای گرفتن تلخی بادمجان ها، آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم. بعد از خشک کردن بادمجان ها با یک پارچه تمیز آنها را در روغن سرخ می کنیم.

در حین سرخ شدن بادمجان، پیازها را پوست می کنیم و آنرا خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.

پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً 30 دقیقه می گذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

اگر بخواهیم کشک بادمجان کبابی تهیه کنیک باید در ابتدا بادمجان را کباب کنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت بگذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

سپس صبر می کنیم تا آب اضافه بادمجان ها جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و کشک بادمجان خوشمزه را با تزیین مناسب سرو می کنیم.

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی,حلیم بادمجان اصفهانی خوشمزه,حلیم بادمجان اصفهانی با برنج

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان کبابی سنتی خوشمزه و مجلسی


تعداد بازدید : 50

نوشته شده در شنبه 03 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر