close
تبلیغات در اینترنت
آموزش کامل طرز تهیه مارشمالو خانگی سفید ساده و سریع در منزل
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 1,847
» بازدید دیروز : 2,411
» هفته گذشته : 1,847
» ماه گذشته : 35,334
» سال گذشته : 156,068
» کل بازدید : 397,054
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : دوشنبه 28 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه مارشمالو خانگی سفید ساده و سریع در منزل

مارشمالو,طرز تهیه مارشمالو,دستور درست کردن مارشمالو,مارشمالو چیست

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مارشمالو خانگی خوشمزه در منزل

مواد لازم مارشمالو

آب :•: ¾ فنجان

آب سرد :•: ¾ فنجان

روغن گیاهی :•: به مقدار لازم

ورق ژلاتین بدون طعم و اسانس :•: 4 عدد

شکر :•: 675 گرم

شربت ذرت :•: 1 و ¼ فنجان

نمک :•: ¼ قاشق چای خوری

وانیل :•: 2 قاشق چای خوری

پودر شکر :•: 337 گرم

راحت الحلقوم , طرز تهیه راحت الحلقوم رنگی , دستور پخت راحت الحلقوم ژله ای

مارشمالو سفید,مارشمالو ژله,مارشمالو خانگی,مارشمالو فوندانت,مارشمالو خانگی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مارشمالو خوشمزه در منزل

طرز تهیه مارشمالو

ظرف شیشه ای نشکن مخصوص آشپزی رو با روغن چرب می کنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.

تو یه ماهیتابه متوسط شکر ، نمک ، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ده دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ¾ فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا پنج دقیقه زمان میدیم تا کاملا نرم بشه.

حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط می کنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا دوازده دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.

وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا 3 ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.

225 گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی پودر شکر برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم. چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های 5 سانتیمتری تقسیم میکنیم.

باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر می غلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره. مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن بدون قرار دادن در یخچال برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.

خمیر فوندانت,طرز تهیه خمیر فوندانت,خمیر فوندانت آماده

آموزش کامل طرز تهیه مارشمالو خانگی سفید ساده و سریع در منزل


تعداد بازدید : 121

نوشته شده در شنبه 03 مهر 1395 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر