close
تبلیغات در اینترنت
سایت سرگرمی سحارم - 1
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 347
» بازدید دیروز : 1,861
» هفته گذشته : 2,208
» ماه گذشته : 35,695
» سال گذشته : 156,429
» کل بازدید : 397,415
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : سه شنبه 29 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

کباب بره فرانسوی , طرز تهیه کباب بره فرانسوی , دستور پخت کباب بره فرانسوی

مواد لازم کباب بره فرانسوی برای ۶ نفر

ران بره    ۱ کیلوگرم

پیاز    ۲ عدد

سیب زمینی    ۱ کیلوگرم

گوجه فرنگی    ۲ عدد

فلفل دلمه ای    ۲ عدد

سبزی معطر خشک    ۱ قاشق غذاخوری

کره    ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون    ۴ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی

ابتدا سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل سیاه در روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن زیتون را روی گوشت بره بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید

یا اگر در یخچال می گذارید ، چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید. سیب زمینی را در فر تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید و وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید به اندازه فتدق از کره لای آن بگذارید.

گوشت بره را با ( پیاز ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده ) یک در میان به سیخ بکشید و سیخ های کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز بگذارید. کباب بره را در فرانسه با سبزیجات تفت داده در کره سرو می کنند


تعداد بازدید : 60

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

کباب قفقازی , طرز تهیه کباب قفقازی , دستور پخت کباب قفقازی

مواد لازم کباب قفقازی

راسته گوساله    ۴۰۰ گرم

سینه مرغ    ۴۰۰ گرم

پیاز    ۲ عدد

فلفل دلمه ای    ۴ عدد

روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری

ماست    نصف لیوان

کره    ۵۰ گرم

زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب قفقازی

ابتدا روغن زیتون را به همراه ماست و مقداری فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. سپس قطعات گوشت مرغ و گوشت گوساله را به اندازه جوجه کباب برش می زنیم و داخل کاسه می ریزیم.

گوشت ها را با دست با مخلوط ماست به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام نقاط گوشت به مخلوط ماست آغشته شود. پس از این کار یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و برای اینکه طعم بگیرد داخل یخچال قرار می دهیم.

برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود حداقل باید چند ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت چند ساعت گوشت را از یخچال خارج می کنیم. برای سیخ کردن گوشت ها یکی در میان گوشت مرغ و گوشت گوساله به سیخ می زنیم و بین هر دو گوشت مقداری فلفل دلمه ای قرار می دهیم.

پس از اینکه تمام گوشت ها را سیخ کردیم و نمک زدیم ، می توانیم گوشت ها را روی ذغال یا کباب پز کباب کنیم.در حین کباب شدن گوشت ، کره آب شده و زعفران را مخلوط می کنیم و با برس روی کباب ها می زنیم تا کباب ها خشک نشوند.

در کنار کباب قفقازی می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی هم کباب کنیم. در پایان پس از آماده شدن کباب قفقازی اگر می خواهید با برنج سرو کنید مستقیما روی برنج قرار دهید و سرو کنید.


تعداد بازدید : 43

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

کباب کوبیده در فر , طرز تهیه کباب کوبیده در فر , دستور پخت کباب کوبیده در فر

مواد لازم کباب کوبیده در فر

گوشت گوسفندی    ۱ کیلوگرم

پیاز    ۲ عدد

گوجه فرنگی    ۵ عدد

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا زمان اماده شدن کوبیده ها معطل نشوید. گوشت را پس از شستشو دو بار چرخ کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

سپس پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. در مرحله بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ادویه های دلخواه خود اضافه کنید.

حالا مایه کوبیده را خوب مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم و یکدست شود. سپس کف سینی فر را چرب کنید و یک استکان آب بریزید.

کباب ها را با دست به شکل کوبیده سیخ شده حالت دهید و روی سینی فر بچینید. گوجه فرنگی ها را با کارد از وسط نصف کنید و بین کباب ها قرار دهید.

سینی را در وسط فر گذاشته و هر موقع آب آن چیده شد و کباب پخته شد از فر درآورید. میتوانید در حین پختن یکی دو بار کباب ها را پشت و رو کنید


تعداد بازدید : 44

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

کباب ترکی , دونر کباب , طرز تهیه کباب ترکی , دستور پخت کباب ترکی

مواد لازم کباب ترکی برای ۴ نفر

راسته گوساله    ۶۰۰ گرم

پیاز    ۲ عدد

قارچ    ۲۰۰ گرم

سیر    ۲ حبه

فلفل دلمه ای    ۱ عدد

کره    ۳ قاشق غذاخوری

آویشن    به میزان کافی

روغن مایع    به میزان کافی

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب ترکی

ابتدا گوشت را می شوییم سپس اطرافش را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود. به این دلیل گوشت را داخل فریزر قرار می دهیم که راحت برش بخورد. سپس از فریزر خارج می کنیم و به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش می زنیم.

باید ورقه های گوشت نازک باشند تا مغز پخت شوند. برای طعم دار کردن گوشت یکی از پیازها را خلالی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. پس از اینکار سیرها را له می کنیم و به همراه آویشن ، روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به کاسه مواد اضافه می کنیم.

پس از مخلوط کردن گوشت با مواد ، روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از طعم دار شدن گوشت ، یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می ریزیم.

گوشت را در کره تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پس از اینکه گوشت تقریبا پخت ، قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم و به گوشت اضافه می کنیم . مواد را خوب تفت می دهیم تا کاملا بپزند ، حدود ۵ دقیقه تفت دادن مواد کافی است.

در پایان کباب ترکی و مخلفات آنرا را در نان ساندویچی قرار می دهیم و به همراه خیار شور ، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید کباب ترکی را به صورت پرسی در بشقاب بکشید و سرو کنید.


تعداد بازدید : 71

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

کباب حسینی هندی , طرز تهیه کباب حسینی هندی , دستور پخت کباب حسینی هندی

مواد لازم کباب حسینی هندی برای ۶ نفر

گوشت گوسفندی    ۱ کیلوگرم

پیاز نقلی    ۱۵ عدد

پیاز ساطوری    ۲ عدد

سیر    ۱ حبه

ماست    ۱ پیمانه

کره    ۱۵۰ گرم

زنجبیل    نصف قاشق چایخوری

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه کباب حسینی هندی

ابتدا برای طعم دادن گوشت آنرا خرد کنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه نمک ، فلفل سیاه ، ماست ، زنجبیل ، سیر کوبیده شده و ۱ عدد پیاز ساطوری را اضافه کنید و مواد را حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان گوشت را با پیاز های نقلی ( از فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم می توانیم استفاده کنیم ) یکی در میان به سیخ چوبی می کشیم. کره را در یک تابه مناسب آب می کنیم و پیاز ساطوری شده باقیمانده را در کره تفت می دهیم تا نرم شود. مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

حالا سیخ های کباب را در تابه می چینیم و سیخ ها را چند مرحله می چرخانیم تا کره به تمام نقاط گوشت ها برسد سپس درب تابه را می گذاریم تا کباب با حرارت ملایم اماده شود. اگر نیاز شد کمی آب جوش هم اضافه می کنیم تا کباب کاملا مغز پخت شود


تعداد بازدید : 45

نوشته شده در چهارشنبه 04 مهر 1397 توسط مشتی| لينك ثابت |

عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر